1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜZELYURT BELEDİYESİ GÜZELYURT POLİS MÜDÜRLÜĞÜ’NE ARAÇ VE RADAR BAĞIŞINDA BULUNDU
GÜZELYURT BELEDİYESİ GÜZELYURT POLİS MÜDÜRLÜĞÜ’NE ARAÇ VE RADAR BAĞIŞINDA BULUNDU

GÜZELYURT BELEDİYESİ GÜZELYURT POLİS MÜDÜRLÜĞÜ’NE ARAÇ VE RADAR BAĞIŞINDA BULUNDU

Güzelyurt Belediyesi, Belediye Meclis kararı ile Güzelyurt Polis Müdürlüğü’ne bir araç, bir de seyyar hız tespit radarı bağışında bulundu.

A+A-

Güzelyurt Belediyesi, Belediye Meclis kararı ile Güzelyurt Polis Müdürlüğü’ne bir araç, bir de seyyar hız tespit radarı bağışında bulundu.

Belediye’den yapılan açıklamaya göre, Güzelyurt Polis Müdürlüğü bahçesinde bugün 09.30’da gerçekleşen törende, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, aracın anahtarını ve radarı Güzelyurt Polis Müdürü İsmail Zeki Manicioğlu’na teslim etti.

Polis Trafik Şubesinde kullanılacak Isuzu rodeo marka çift kabin araçla hız tespit radarı trafikte yol güvenliğini artırmak amacıyla kullanılacak.

ÖZÇINAR “ YOL GÜVENLİĞİ İÇİN HER TÜRLÜ İŞBİRLİĞİNİ YAPMAYA HAZIRIZ”

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar,  bağış töreninde yaptığı konuşmada, Belediye Meclis kararıyla Güzelyurt Polis Müdürlüğü’ne, ihtiyaç duyulan bir araç ve yol güvenliğinin artırılmasına yönelik radar bağışında bulunduklarını söyledi.

Belediyenin Polis Teşkilatı ile her zaman işbirliği içerisinde çalıştığına dikkat çeken Özçınar, kent genelinde yol güveliğini artırmak amacıyla levhaların yenilendiğini ve solar sistemi ile çalışan sinyalizasyon levhalarının monte etme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Güzelyurt Polis Müdürlüğü ile yapılan müşterek çalışmalar çerçevesinde bölge halkına hizmet vermeye devam edeceklerini vurgulayan Özçınar “Yol güvenliği için her türlü işbirliğine hazırız” dedi.

Güzelyurt Polis Müdürü İsmail Zeki Manicioğlu da  konuşmasında, Güzelyurt Belediyesi’nin halka hizmet amacı güden, her konuda kurumlarına destek olduğuna işaret ederek, trafik kazalarının artış gösterdiği şu günlerde trafik önlemlerinin alınmasına katkı sağlayacak araç ve radar bağışından dolayı Özçınar’a teşekkür etti.

Manicioğlu, yapılan bağışın Polis Örgütüne genelde de bölge halkına hizmet edeceğini söyleyerek, Özçınar’a teşekkür plaketi takdim etti.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.