1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜZELYURT BELEDİYESİ HEYETİ 474. MESİR FESTİVALİ’NE KATILDI
GÜZELYURT BELEDİYESİ HEYETİ 474. MESİR FESTİVALİ’NE KATILDI

GÜZELYURT BELEDİYESİ HEYETİ 474. MESİR FESTİVALİ’NE KATILDI

Güzelyurt belediyesi heyeti 474. mesir festivali!ne katıldı

A+A-

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar başkanlığındaki belediye meclis üyelerinden oluşan bir heyet, 22-27 Nisan tarihleri arasında Manisa’da gerçekleşen 474. Uluslararası Manisa Mesir Festivali’ne katıldı.

Belediye’den yapılan açıklamaya göre, Güzelyurt Belediyesi heyeti Mesir Festivali programı çerçevesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Fuaye ve Manisa Valiliği’nde gerçekleşen hediye değişimi ve anı defterinin imzalanması törenlerine, 474. Manisa Mesir Macunu Festivali Resepsiyonu’na, geleneksel Kortej Yürüyüşü ve Geleneksel Mesir Macunu Saçım Töreni’ne katıldı.

474. Uluslararası Manisa Mesir Festivali, 5 tonluk şifalı mesir macununun halka saçılmasıyla son buldu. Sultan Camii önündeki on binlerce vatandaş, saçılan mesirleri kapmak için adeta birbirleriyle yarışırken, festivale katılan yabancı konuklar da, hem mesir saçtı, hem de saçılan mesirlerden kapmaya çalıştı. 

Özçınar başkanlığında bir dizi temaslarda bulunan Güzelyurt Belediyesi Heyeti temaslarını tamamlayarak dün akşam ülkeye döndü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.