1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜZELYURT BELEDİYESİ YAŞLI HİZMET BİRİMİ’NDEN MEDİKAL EL VE AYAK BAKIMI
GÜZELYURT BELEDİYESİ YAŞLI HİZMET BİRİMİ’NDEN MEDİKAL EL VE AYAK BAKIMI

GÜZELYURT BELEDİYESİ YAŞLI HİZMET BİRİMİ’NDEN MEDİKAL EL VE AYAK BAKIMI

Güzelyurt Belediyesi Yaşlı Hizmet Birimi, bin yüz üyesine medikal el ve ayak bakımı hizmeti götürüyor.

A+A-

Güzelyurt Belediyesi Yaşlı Hizmet Birimi, bin yüz üyesine medikal el ve ayak bakımı hizmeti götürüyor.

Güzelyurt Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, “Medikal El ve Ayak Bakım” projesinin protokol imza töreni bugün saat 11.00’da Belediye Merkez Binası’nda gerçekleştirildi.

İmza törenine, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Güzelyurt Belediye Müdürü Süleyman Aldağ, Meclis Üyesi Cihan Kombos,  Medikal Bakım Merkezi sahipleri Gülden Düriye Yeşillik ve Emiş Kaymak katıldı.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar imza töreni öncesinde basına yaptığı açıklamada, Yaşlı Hizmet Birimi’nin üyelerine yönelik düzenleyeceği Medikal El ve Ayak Bakım projesini anlatarak, Birimin sağlık alanında bir ilki gerçekleştirdiğine dikkat çekti.

Proje kapsamında üyelerin evlerinden alınarak bakımlarının yaptırılacağı merkeze götürüleceklerini anlatan Özçınar, bakımları bittikten sonra evlerine tekrar geri götürüleceğini söyledi.

Proje kapsamında bakımın ücretsiz yapılacağını kaydeden Özçınar, projenin belediye özkaynakları ve sponsorlar tarafından finanse edileceğini belirtti.

Özçınar, gerçekleşecek Medikal El ve Ayak Bakım Projesi’nin Yaşlı Hizmet Birimi’nin üyelerine armağanı olduğuna da dikkat çekti.

Yaşlı Hizmet Birimi’nin üyelerinin sosyal yaşamda yer almalarını sağlamak amacıyla ve gönüllülük esasına dayalı çalıştığına dikkat çeken Özçınar, Birimin bugüne kadar yapmış olduğu organizasyonları özetledi.

Özçınar, üyelere bakımı yapacak olan Medikal Bakım sertifikalı Aksel Güzellik Salonu sahibi Gülden Yeşillik’e ve Emiş Güzellik Merkezi sahibi Emiş Kaymak’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Gülden Yeşillik ve Emiş Kaymak da Güzelyurt Belediyesi’ne, Yaşlı Hizmet Birimi’ne böylesine anlamlı bir proje düzenledikleri için teşekkür ederek, görevlerini en iyi şekilde yapacaklarını söylediler.

Protokole Güzelyurt Belediye Başkanı Özçınar, Gülden Yeşillik ve Emiş Kaymak imza koydu.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.