1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜZELYURT ONA AĞLADI
GÜZELYURT ONA AĞLADI

GÜZELYURT ONA AĞLADI

Güzelyurt ona ağladı

A+A-

Bostancı’da ikamet eden ve önceki gün geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybeden 41 yaşındaki Bülent Baflı, dün son yolculuğuna uğurlandı.

Güzelyurt’u yasa boğan olayda hayatını kaybeden Bülent Baflı’nın cenaze törenine katılanlar gözyaşlarını tutamadı. Geride iki çocuk ve bir eş bırakan Baflı’nın ailesi cenazede sinir krizi geçirirken, babası, ‘Kalk oğlum kalk’ diye feryat etti. Acılı babanın feryadı, cenazeye katılarının yüreğini burktu.

Gökyüzü Bülent’e ağladı

Güzelyurt’ta yağmurlu bir gün olmasına rağmen Baflı’yı ebedi istirahatgahına uğurlamak için ülkenin dört bir yanındaki sevdikleri Fatih Camisi’nde, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazında hazır bulundu.

Çalışkan, dürüst ve yardımsever kişiliğiyle bilinen Bülent Baflı sevenlerinin gözyaşları ve duaları eşliğinde Yuvacık Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

Çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile hatırlanacak

Meltem Baflı ile evli olan iki çocuk babası Bülent Baflı, Kooperatif Merkez Bankası’nda teknisyen olarak çalışıyordu. Baflı, Bostancı’da ikamet etmekle birlikte Lefkoşa’da çok iyi tanınıyordu. Özellikle su tesisatı ve demir işlerinde güvenilir bir isim olan Bülent Baflı, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesin takdirini kazanmıştı.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.