1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜZELYURT VE GAZİMAĞUSA’DA HIRSIZLIK OLAYLARI...
GÜZELYURT VE GAZİMAĞUSA’DA HIRSIZLIK OLAYLARI...

GÜZELYURT VE GAZİMAĞUSA’DA HIRSIZLIK OLAYLARI...

Güzelyurt ve Gazimağusa’da 3 günde 3 hırsızlık olayı meydana geldi.

A+A-

Güzelyurt ve Gazimağusa’da 3 günde 3 hırsızlık olayı meydana geldi.

Polis Basın Bülteni’ne göre, Salı günü saat 10.30 sıralarında, Güzelyurt’ta 22 yaşındaki N.E isimli kişi, Ceyhan Derin Turna’ya ait ikametgâhın kapısız ambarından, 2 hidrofor motoru, 1 küçük fırın, 1 mikrodalga fırın, 1 gril, 1 piknik tüpü, 1 büyük tüp, 1 demir soba ve borusu, 1 demir merdiven, 1 karyola, 1 araba dinamosu, 1 akü, 1 radyatör, 5 kurulmamış avize ve 1 tüplü saç çaldı.

Verilen bilgiye göre N.E. isimli kişi tutuklandı ve çalınan eşyalardan 1 büyük tüp, 1 radyatör, 1 araba dinamosu ve 1 akü, hurda atölyesinde bulunarak emare olarak alındı.

Yine Güzelyurt’ta yeşil alan diye bilinen bölge’de, Çarşamba- Perşembe günü 18.00-12.00 saatleri arasında, Ümit Sarro’ya ait arazi içinde muhafaza edilen toplam 60 balya meçhul şahıs ya da şahıslar tarafından çalındı.

Gazimağusa’da ise dün 16.30 sıralarında, Çin (China) Pazar isimli iş yerinden Anthonia Ifeyınwa Azurumba isimli bir kişinin ayakkabı reyonu üzerinde bırakılan ve içerisinde 550 Amerikan Doları, 400 TL ve 1 cep telefonu olan çantası meçhul şahıslar tarafından çalındı.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, geçen Cuma günü Hafize Gözde Durak’ın Gazimağusa’daki ikametgahından yapılan hırsızlıkla ilgili zanlı görülen 22 yaşındaki H.A ile 23 yaşındaki A.K tutuklandı.

Polisin tüm hırsızlık olaylarıyla ilgili araştırması sürüyor.

Kaynak:TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.