1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜZELYURT’A ANLAMLI ZİYARET
GÜZELYURT’A ANLAMLI ZİYARET

GÜZELYURT’A ANLAMLI ZİYARET

Güzelyurt’a anlamlı ziyaret

A+A-
KKTC Bavyera Fahri Kültür Ateşesi ve Kuzey Kıbrıs’ın Dostları Derneği Başkanı Turgay Hilmi, Almanya’dan getirdiği tekerlekli sandalyeleri Güzelyurt’taki ihtiyacı olan hastalara teslim etti.

Hilmi, ihtiyacı olan hastaların bulunmasında kendisine yardımcı olan Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü Başkanı Peran Besim ve sandalyeleri teslim ederken hazır bulunan birinci Başkan Yardımcısı Pelin Abbasoğlu, sekreter Nil Mükellef, sayman Sevgi Karayel, ikinci Başkan Yardımcısı Gülten Uyal, Lion Faize Erdoğan, Geçmiş Dönem Başkanı Aygül Merihkan ve Leo Ayşe Mükellef’e teşekkür ederek ileride de işbirliğini sürdürmek arzusunda olduğunu ifade etti.
Kuzey Kıbrıs’ın Dostları Derneği Başkanı Hilmi,  Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü üyeleri ile diğer hastaları da ziyaret ederek ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Yardımlar Susanne Sippl’dan
Kuzey Kıbrıs’ın Dostları Derneği üyesi Susanne Sippl ülkemizdeki engelli vatandaşlara Turgay Hilmi aracılığı ile bugüne kadar 500’den fazla tekerlekli sandalye, elektrikli sandalyeler, scooterler, hastalar için durma makineleri, asansörlü banyo küveti, silikon göğüs protezleri ve muhtelif ortopedik malzemeler göndererek yardımda bulundu.
Susanne Sippl göndermiş olduğu mesajda yardımlarının imkanlar dahilinde devam edeceğini belirtti.

KIBRIS

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.