1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜZELYURT’TA 3. ETAP KANALİZASYON PROJESİ DEVAM EDİYOR
GÜZELYURT’TA 3. ETAP KANALİZASYON PROJESİ DEVAM EDİYOR

GÜZELYURT’TA 3. ETAP KANALİZASYON PROJESİ DEVAM EDİYOR

Güzelyurt Belediyesi 3. Etap Kanalizasyon Projesi devam ediyor.

A+A-

Güzelyurt ve Bostancı’nın birçok sokağını kapsayan  ve 5 km kanalizasyon ana hat döşenerek evsel bağlantıların yapılacağı proje maliyeti,  Meclis Kararı ile yüzde 20 artırılarak 722 bin TL’ye yükseltildi ve kanalizasyon ağına ihtiyaç duyulan diğer bölgeler de ihale kapsamına dahil edildi.

Güzelyurt Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, çağdaş bir kent yaratma hedefiyle birinci etabı AB kaynaklı olarak başlatılan Kanalizasyon projesinin Bostancı’da Anamur Sokak’ta kazı çalışmaları sürüyor. İzzet Kombos, Uluca, Hüseyin Bical, Kavaklı, Şht. Ahmet Celal, Çimen, Gözügüzel, Cengiz Topel Sokak’ta yapılacak kazı çalışması ve hatların döşenmesiyle Bostancı’nın  yüzde 90’ının kanalizasyon ağına bağlanması sağlanacak.

Aynı ihale kapsamında Güzelyurt’ta Altınkaya, Uçaner, Özdemir Yorgancı, Yakup Güler, Osman Latif, A. Volkan sokakları ile Festival Alanı’nın bir kısmında yapılacak kazı çalışmalarıyla da Güzelyurt’un  yüzde 90’ı kanalizasyon ağına bağlanacak.

722 bin TL bedelli 3. Etap Kanalizasyon ihalesinde kanalizasyon ağı ve evsel bağlantıların yanı sıra kanalizasyon ağını taşımak için Turgut Özal Caddesi’ni Yaşar Doğu Sokağı’na bağlayacak bir köprü de inşa edilecek.

 

Kaynak: TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.