1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜZELYURT'TA ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZASI
GÜZELYURT'TA ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZASI

GÜZELYURT'TA ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZASI

Güzelyurt'a bağlı Mevlevi köyünde ikamet eden bir kişi trafik kazası soncunda hayatını kaybetti.

A+A-

Güzelyurt’a bağlı Mevlevi köyünde dün yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan 71 yaşındaki Ahmet Yıldız, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Yıldız’ın ölüm haberi, Mevlevi köyünü yasa boğdu.

Saat 18.00 sıralarında Atakent Sokak’ta meydana gelen kaza, seyir halinde olan 36 yaşındaki Abdurrahman Utar’ın yönetimindeki GN 568 plakalı otomobilin, yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan 71 yaşındaki Ahmet Yıldız’a çarpması sonucu oldu.

Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Yıldız’a ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra ambulans ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Ahmet Yıldız aldığı yaralara daha fazla dayanamayarak hastanede hayatını kaybetti.

Bu arada kaza ihbarını alan polis de olay mahalline giderek gerekli güvenlik önlemlerini aldı, incelemelerini yaptı. Güzelyurt Polis Müdürü İsmail Zeki Manicioğlu da olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

Kazayla ilgili soruşturma başlatan polis, Abdurrahman Utar’ı da gözaltına aldı.

Bu arada, kazanın meydana geldiği sokakta toplanan vatandaşlar, bölgedeki sokak aydınlatmalarının yetersizliğinden şikayet ederek, benzer bir kazanın 3 ay önce de meydana geldiğini, büyük bir şans eseri o kazanın hafif yaralanmayla atlatıldığını belirtti.

Yetkililerin biran önce bölgedeki sokak aydınlatmalarını güçlendirmesini ve gerekli önlemleri almasını isteyen vatandaşlar “Ahmet amcayı kaybettik. Bu ihmal yüzünden başkaları da canından olmasın” dedi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum