1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Hadise hüngür hüngür ağladı!
Hadise hüngür hüngür ağladı!

Hadise hüngür hüngür ağladı!

Hadise hüngür hüngür ağladı!

A+A-

Hadise, O Ses Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde Damla Damla şarkısının okunmasıyla "Koşulsuz aşk yaşadığım dönemleri hatırlattı" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

O Ses Türkiye yarışmasının son bölümünde sahneye çıkan Sercan Aytepe, Orhan Ölmez'in Damla Damla şarkısıyla büyük beğeni topladı. Sercan Aytepe, Damla Damla'yı seslendirirken O Ses Türkiye jüri üyelerinden Hadise ve Seda Sayangözyaşlarını tutamadı.

HADİSE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Şarkıdan çok etkilendiğini söyleyen Hadise, "Hepimiz için bir hikaye vardır. Aşk vardır ayrılık olur. Bazı şarkılar öyle bir dokunur ki. Benim böyle rahatlıkla aşk yaşadığım dönemi hatırlattı. Koşulsuz bir şekilde aşk yaşadığım dönemi. Aşk zor değildi bir dönem benim için. O dönemi hatırlattı bana" diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

--3795445.jpeg

"ÇOK DUYGULANDIM"

Hadise gibi gözyaşlarını tutamayan Seda Sayan da Sercan Aytepe için, 'Gerçekten çok güzel anlattın. Böyle ciğerden. Ben çok duygulandım. Bütün yarışmacılara keşke bunu anlatabilsek. Şarkıyı anlatmak çok önemli. Bu işi çok güzel yaptın' yorumunu yaptı.

Seyircinin yoğun isteği üzerine Sercan Aytepe şarkıyı tekrar seslendirdi.

--3795444.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.