1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Hadiseye aile şoku!
Hadiseye aile şoku!

Hadiseye aile şoku!

Her yerden sildi...

A+A-

Hadise'nin, annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihar girişiminden sonra kız kardeşleriyle bağlarını koparmasına abla Hülya Açıkgöz'den tepki geldi. Hülya Açıkgöz, Hadise ile tüm fotoğraflarını instagram hesabından sildi.

Hadise Annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihar girişiminden sonra kardeşleri ile olan tüm bağını koparması haberlerinden sonra Hülya Açıkgöz'den karşılık geldi. Abla Hülya Açıkgöz'ün Hadise'nin bu harekiten karşılık olarak birlikte olan tüm fotoğraflarını sildi.

AİLE İÇİ KRİZE YOL AÇTI
 
Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz'ün veda mektubu bırakarak canına kıymaya çalışmasından sonra, kız kardeşlerin arası açılmıştı. Anne Gülnihal Açıkgöz'ün kızlarını "Benimle hiç ilgilenmiyorsunuz, aranızdaki para muhabbetinden bıktım" demesi Hadise ve kardeşlerini derinden sarsmıştı. Hadise, önce ablası Hülya Açıkgöz ile çalışmayı bırakmasının ardından, kız kardeşi Derya Açıkgöz'le de yollarını ayırması aile içi krize sebep oldu.
 
ABLA HÜLYA HADİSEYİ HAYATINDAN SİLDİ
 
Hülya Açıkgöz Hadise'nin aldığı kararlara karşılık birlikte olan tüm fotoğraflarını instagram hesabından silerek kardeşine tepkisini gösterdi.
--3641886.jpeg
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.