1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HAFİF HAVA ARAÇLARIYLA İLGİLİ TOPLANTI
HAFİF HAVA ARAÇLARIYLA İLGİLİ TOPLANTI

HAFİF HAVA ARAÇLARIYLA İLGİLİ TOPLANTI

İsrail’den 30 küçük uçağın bu toplantı için bu sabah Güney Kıbrıs’a geleceği

A+A-

İSRAİL’DEN LARNAKA’YA TOPLANTI İÇİN 30 KÜÇÜK UÇAK GELİYOR…

Rum kesiminde hafif hava araçlarıyla ilgili bir toplantı düzenleneceği ve İsrail’den 30 küçük uçağın bu toplantı için bu sabah Güney Kıbrıs’a geleceği haber verildi.

30 küçük özel uçağın, sivil havacılıkla ilgili 80 kişiyi, bu sabah 08,30’da eski Larnaka havalimanına getireceğini yazan Fileleftheros, ziyaretin amacının, hafif hava araçlarıyla ilgili bölgesel işbirliği konulu bir toplantı olduğunu kaydetti.

Toplantının, Larnaka’daki bir otelde yer alacağını yazan gazete, toplantının “Akdeniz Uçuş Güvenliği Kurumu (FSF-MED)” tarafından, İsrail’deki “FISHER INSTITUTE”, Hermes Airports ve Uluslararası Özel Uçak Sahipleri Federasyonu (IAOPA) ile işbirliği içerisinde organize edildiğini ifade etti.

Toplantıda yapılacak sunumların öneminin haricinde, bu toplantının, Rum kesiminin İsrail ile uçuş güvenliği ve sivil havacılık alanlarında daha fazla işbirliğinde bulunmasına katkısı olacağını yazan gazete, toplantının, FSF-MED ile FISHER INSTITUTE arasında 2 yıl önce imzalanan işbirliği memorandumunun bir sonucu olduğuna dikkati çekti.

Haberde, katılımcıların, yarın akşam geç saatlerde İsrail’e hareket etmelerinin beklendiği de dile getirildi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.