1. HABERLER

  2. SPOR

  3. HAFTA SONU KEYİF DOLU BİR MAÇ BEKLİYOR
HAFTA SONU KEYİF DOLU BİR MAÇ BEKLİYOR

HAFTA SONU KEYİF DOLU BİR MAÇ BEKLİYOR

Hafta sonu keyif dolu bir maç bekliyor....

A+A-

 

Tekerlekli Sandalye Basketbolu'na gönül veren sporseverleri hafta sonu keyif dolu bir maç bekliyor.

Türkiye Bedensel Engelli Basketbol Süper Ligi (Garanti)nde mücadele eden Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 03 Ocak Cumartesi Lefkoşa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda son 5 yılın dünya şampiyonu Galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takımını konuk edecek. Bir basketbol şölenine dönüşmesi beklenen maç saat 11.00'de başlayacak ve BRTK 2 kanalından naklen yayınlayacak.

Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile yenilmezlik ünvanını sürdüren Galatasaray’ı Atatürk Spor Salonu'nda, Cellocan şapkalı, coşku dolu bir taraftar desteği bekliyor.

Hafta içinde Antrenör Hasan Serbülent yönetiminde 3 idmanla maça hazırlanan Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Basketbol Takımı Süper Lig'de halen 4. sırada yer alıyor. Antrenör Serbülent, tekerlekli basketbol dalında bir kez daha dünyanın en iyisi ile karşılacak olmanın verdiği heyecanla çalışan sporcuların iyi bir motivasyon ve seyirci desteğiyle maça renk katacaklarına inandığını söyledi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.