1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HAFTADA BİR POLİSE GİDECEK!
HAFTADA BİR POLİSE GİDECEK!

HAFTADA BİR POLİSE GİDECEK!

Güney Kıbrıs’a gidip almış

A+A-

Narkotiğin evinde uyuşturucu bulduğu ve hakkındaki soruşturma tamamlanan Ozan Cin teminatla serbest kaldı

Başkent Lefkoşa’da narkotik ekiplerinin yapılan ihbarın ardından operasyon düzenlediği evde ele geçirdiği uyuşturucu madde ile ilgili bağlantısı olduğu iddiasıyla tutuklanan Ozan Cin hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlı dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, 25 Mayıs tarihinde saat 09.40 sıralarında zanlı Ozan Cin’in evinde yapılan aramada bir gram tütün ile karışık hintkeneviri türü uyuşturucu madde, üzerinde hintkeneviri kalıntısı olan hassas terazi, metal öğütücü, metal kart ile üzerinde kokain türü uyuşturucu madde kalıntısı olan nakit para bulunduğunu söyledi. Polis, ayrıca uyuşturucu paketlenmesinde kullanıldığı düşünülen 20 adet şeffaf naylon ile uyuşturucu satışından elde edildiği düşünülen 150 Euro ile bin 35 TL nakit paranın bulunarak emare yapıldığını belirtti.

 

Güney Kıbrıs’a gidip almış

Polis, zanlının gönüllü ifade verdiğini, ifadesinde tasarrufunda bulunan hintkeneviri türü maddeyi 24 Mayıs tarihinde Güney Kıbrıs’a giderek oradan 2 gram ağırlığında aldığını ve ülkeye getirdiğini, kokain türü uyuşturucu maddeyi ise Ocak 2017 tarihinde kullandığını ancak kimden aldığını hatırlamadığı itirafında bulunduğunu söyledi. Mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirten polis, zanlının mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.

 

Haftada bir polise gidecek

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, Ozan Cin’in yargılanıncaya kadar yurt dışına çıkışının yasaklanması, haftada 1 gün en yakın polis karakoluna ispati vücut etmesi ve KKTC vatandaşı 2 kişinin imza edeceği 20’şer bin TL’lik kefalet senedi ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.