1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. HAFTALIK BURÇ YORUMUNUZ
HAFTALIK BURÇ YORUMUNUZ

HAFTALIK BURÇ YORUMUNUZ

22-28 Nisan 2013 Haftasında Sizi Neler Bekliyor?

A+A-

Koç Burcu:

Bu hafta sizler için sarsıcı etkiler söz konusu olabilir. İş hayatınızda beklenmedik gelişmeler şans ya da şansızlık olarak karşınıza çıkabilir. Soğukkanlı davranın ve kazanın. Hafta boyunca seçimlerinizi akıllıca yapmalısınız etkileri yıl boyunca devam edecektir. 25 Nisanda Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ve Dolunay siz ve eşinizin ortak kaynakları ve finansal konularda etkili olacak. Harcamalarınızı kontrol altına almalı özellikle eş ya da sevgilinizi bu konularda çok dikkatli olması yönünde uyarmalısınız. Uyarılarınızı görmezden gelir ve sizi suçlar bir tutum içinde olursa şiddetli tartışmalar ve akabinde ayrılık söz konusu olabilir.

Boğa Burcu:

İş hayatınızda popülariteniz başarılarınız sıklıkla konuşulmaya takdir edilmeye başlayacak ve sizler oldukça ön planda olup haklı başarınızınızın mükafatını maddi manevi almaya başlayacaksınız… 25 Nisanda karşıt burcunuz Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay ve Ay tutulması ilişkiler ve ortaklıkları temsil eden horoskopta 7nci evde gerçekleşecek ve sizi bu alanlarda ki konularda etkileyecek. Bu enerjiyi eş yada sevgilinizle ilişkinizi güçlendirmek için kullanmalı sevginizi cömertçe göstermeli ve size ait sizinde ait hissettiğiniz gönüle sahip çıkma koruma kollama zamanıdır. Gerginlikleri geçmişte yaşanan zorlayıcı olayları unutun eski defterleri bir daha açılmamak üzere kapatın ve yeni başlangıçlara aşkla sevgiyle eş ya da sevgilinizle BİR BÜTÜN olabilmenin gücü ile yürüyün…. Eş yada sevgilinizi de bu sert etkili günlerde sizinle birlik olmaya davet edin aksi halde etkilerin yıkıcı olduğunu bilmelisiniz…

İkizler Burcu:

Siz işten ayrıldıysanız ya da kendi işinizin sahibi iseniz ve sizin dışınızda gelişen olaylar ve kişiler yüzünden zorlanmalar yaşıyor ve umudunuzu neredeyse kaybetmek üzere iseniz bu olumlu süreci iyi değerlendirmelisiniz. Önemli ve başarılı çıkışlar gerçekleştirebilirsiniz. Yeter ki umutsuzluğa teslim olmadan kazanmak için mücadele etmeyi seçin.. 25 Nisanda Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ile Özel yaşamınızda problemler yaşanabilir. Ailevi meseleler işin içinden çıkılmaz bir hal alabilir. Bu zorlu süreci ancak sakin davranmakla atlatabileceğinizi bilmelisiniz. Öfke aşırı duygusallık bugünlerde size hata yaptıracaktır….

Yengeç Burcu:

Haftanın ilk günleri duygusallığınıza bağlı problemler yaşayabilirsiniz. Duygularınızı kontrol altına almaya çalışmalısınız aksi halde özellikle iş hayatınızda başınız ağrabilir. 25 Nisanda Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ile ailevi ilişkiler çocuklar ve onların özel yaşamları ile ilgili gelişmeler le ilgilenebilirsiniz. İletişime çok önem verin gerek eş gerekse çocuklarınız üzerinde otoritenizi göstermeli size doğru gelmeyen konularda seyirci ve sessiz kalmamalısınız. Yine bu dönemde işinizle ilgili fırsatları iyi değerlendirmeli istekli olduğunuzu göstermekten çekinmemelisiniz. Armutun pişip ağzınıza düşmesini beklemeden armuta sahip olmak için harekete geçmelisiniz.

Aslan Burcu:

Eğitim hayatı devam eden Aslan’lar olabildiğince ön planda olun ve öğretmenlerinizle iletişime önem verin hafta boyunca. İş hayatınızda ise yeni fikir ve projelere açık olmalısınız. 25 Nisan’da Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ve Dolunay enerjisi ile yerleşimle ilgili konular ve iş hayatınızda köklü değişimler yaşayabilirsiniz. Ne istediğinizi bilir tereddütle hareket etmezseniz yaşanan gelişmeleri aleyhinize çevirebilirsiniz. Bu günlerde dikkat etmeniz gereken bir diğer konuda sevdiğiniz insanlarla ilişkilerinizde kırıcı tavırlar içinde olmamak iz bırakan yürek yıkan sözler söylemek sizing engine gönlünüzün kabul etmeyeceği tavırlardır. Siz sakinliğinizi muhafaza edin ve aşkı kelimelere tutsak etmeyin…

Başak Burcu:

İş hayatınızda ihtiyaçlarınıza cevap veren gelişmelerle moral bulacak önemli görüşmeler planlamalarla başlangıçlar gerçekleştirebileceksiniz.. Uzun vadede istikrarlı başarı ve girişimler bu haftanın getirileri arasında sizlere. 25 Nisanda gerçekleşecek Akrep burcunda ki Ay tutulması ve Dolunay enerjisi otomobilinizle ilgili problemler yaşayabilir yolculuklarda buna bağlı sorunlar yaşayabilirsiniz Hesapta olmayan harcamalar yine tutulmanın yansımaları arasında sizler için… Özel yaşamınızda ise yatırım yapmayı düşünüyorsanız bir sonraki aya ertelemeniz daha avantajlı şartlarla karşılaşabileceğinize işaret etmekte. Eş yada sevgilinizle bağınızın güçleneceği bir dönemdesiniz….

Terazi Burcu:

Gökyüzü hafta boyunca risk içeren her türlü karar ve davranıştan uzak durmanız için uyarıyor sizleri. İçinizde adlandıramadığınız bir heyecan telaş sizi fazlası ile gözü kara bir ruh haline büründürebilir ve hata yapma eğiliminiz güçlenebilir dikkatli davranın. 25 Nisanda Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ve Dolunay enerjisi ile finansal konularda risk taşıyan her şeyden uzak durmalı yatırım amaçlı harcamalarda bulunmamalısınız. Alım satımlar zararlı sonuçlara sebep olabilir…

Akrep Burcu:

Bu hafta; Yeni bir ilişkiye adım atabilir yüreğinizde hiç sönmeyen aşk ateşinin sahibine aşkınızı tüm coşkusu ile haykırabilir yarım kalan hikayeyi tamamlamak aşkla bütünleşmek için cesur adımlar atabilirsiniz. 25 Nisanda burcunuzda gerçekleşecek Dolunay ve Ay tutulması radikal kararlar almanıza ve uygulamanıza yardımcı olacak. Özellikle iş hayatınızda var olan şartları kabul etmeniz konusunda ısrarcı davranan iş arkadaşları yada yöneticilerinize karşı tutumunuz hakkınız olanı almanıza yardımcı olacak….

Yay Burcu:

İş hayatınızda sorumluluklarınızın ağırlığı strese girmenize ve tartışmaya hazır bir ruh hali içinde olmanıza sebep olabilir. Dikkatli olun özellikle yönetici pozisyonunda olan insanlarla ilişkilerinizin bozulmaması için hassas olmalısınız. 25 Nisanda Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay ve Ay tutulması iş hayatınızda yep yeni bir dönemin kapılarını aralayabilir sizlere. İnandığınız projelerinizin emeğinizin karşılığını fazlası ile almaya başlıyorsunuz. Özel yaşamınızda ise sezgilerinize güvenerek kararlar almalı ve hissettiklerinizi sınırlamadan kararlar almalısınız…. Bekar Yay’lar sizlerde sezgilerinize güvenin ve aşkı kendinizden uzak tutmaya başlamaktan vazgeçin baş edemezsiniz….

Oğlak Burcu:

Gökyüzü öfkenizi egonuzu kontrol altında tutmanız için uyarıyor sizleri. Ben merkezli düşünür hırsla hareket ederseniz zorlanacağınız pek çok konu ile karşı karşıya kalabilir söylediklerinizin yaptıklarınızın altından kalkamayabilirsiniz. 25 Nisanda Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay ve Ay tutulması özel yaşamınızda var olan sorunları aşmanız için size pek çok imkan sunacak. Yeni bir başlangıç yapabilir tertemiz bir sayfa açarak mutluğu huzuru yakalayabilirsiniz. Siz yeter ki ne istediğinize karar verin? Seven ve sevilen bir eşle hayat arkadaşlığımı kavga ve tartışmalarla kırılan kalpler içinde yorgun bir ruhun keyifsizliğimi karar sizin…..

Kova Burcu:

Gökyüzü ilahi adaletin tezahür edeceği özel deneyimler yaşayacağınıza işaret etmekte. İş ve özel yaşamınızda ektiğinizi biçecek olumlu ya da olumsuz pek çok haber ve olaya tanıklık edeceksiniz. 25 Nisanda gerçekleşecek Akrep burcundaki Ay tutulması ve Dolunay enerjisi özel yaşamınızla iş hayatınızda ki dengeyi kurmakta zorlanabileceğinize ve buna bağlı sorunlar yaşayabileceğinize işaret etmekte. İş hayatınızda ki sorunları özel yaşamınıza taşımamanız gerektiğini anlamalı ve biraz daha özverili davranmayı denemelisiniz…..

Balık Burcu:

Aşk hayatınızın önem kazandığı bir haftadasınız. Sizi tamamlayan sevgisi ile kırılan kalbinizi iyileştiren o özel insanla tanışabilir yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Haftanın ilk günleri dikkat etmeniz gereken tek konu harcamalarınız risk almaktan uzak durun. 25 Nisanda Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay ve Ay tutulması ile birlikte uzun seyahatlerden hava ve kara yolu olmak üzere uzak durmanız faydanıza olacaktır. Bir sonraki ay yolculuklar sorunsuz geçebilir ertelemeniz sizin için çok daha iyi etkiler sağlayacaktır. Yine bu günlerde yeni bir ev ya da işyeri taşınma durumu söz konusu ise beklemede kalmalısınız. Bedensel sağlığınıza da özen göstermeniz gereken günlerdesiniz….

 

Kaynak: muneccim.gen.tr

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.