1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. HAFTALIK BURÇ YORUMUNUZ
HAFTALIK BURÇ YORUMUNUZ

HAFTALIK BURÇ YORUMUNUZ

13-19 Mayıs 2013 Haftası Sizi Neler Bekliyor?

A+A-

KOÇ BURCU:

Gökyüzünün bu hafta sizler için şifresi ‘’ İSTİKRAR’’ Yaşadıklarınıza isyan etmek yerine mücadele etmelisiniz. Deneyimlediğiniz olayların size yeni kapılar yeni başlangıçlar getirdiğini fark etmeli değişime ayak uydurup talihsizlik olarak nitelendirdiğiniz konuların sizi yükseltecek enerjiler olduğunu fark etmelisiniz artık. İş hayatınızda mücadeleci yönünüzü ortaya koyun ve fikirlerinizin arkasında istikrarlı bir şekilde durun. Maddi konularda yaşanacak gelişmeler sizleri rahatlatacak. Özel yaşamınızda ise fedakarlığınızın sınırlarını belirlemeniz ve her şeyden once kendinizi düşünerek hareket etmeniz yaşanan sorunları çözüme kavuşturmanızı sağlayacak.

BOĞA BURCU:

Gökyüzü hafta boyunca düşüncelerinizin netleşerek kendinize olan güveninizin yükseleceğine işaret etmekte. Geçen hafta burcunuzda gerçekleşen Güneş tutulmasının yarattığı gerginliklerden uzaklaşıyor yaşamınızda ki kaosun belirsizliklerin yorucu enerjilerin üzerine gitmeye başlıyorsunuz. Korkularınızı üzerinizde kurulan baskı ve haksızlıklara karşı tüm gücünüzle karşı koyarak etrafınıza örülmüş negatif bariyerleri deyim yerinde ise yıkıp geçeceğiniz çok özel bir dönem. Hayatınızın kontrolünü ele alıyorsunuz. Bu hafta iş ve eğitim hayatınızda kendinizi çalışkanlığınızla fark ettirecek ve çevrenizde bulunan hemen herkesin desteğini alabileceksiniz. Özel yaşamınızda ise süpriz gelişmeler yaşanabilir….

İKİZLER BURCU:

Bugün kendinizi daha iyi hissedeceksiniz ve güne istekli başlayacaksınız. Öğrenecekleriniz kafanızı karıştırsa bile iyimser ve yapıcı bir tavır içinde olacaksınız.Özellikle yeni keşfettiğiniz alanlar ve konulara yönelik ilginç gelişmeler olabilir. Uzun zamandır görmediğiniz büyükleriniz ile haberleşebilirsiniz ve yakınlarınızın ziyaretine gidebilirsiniz. Unuttuğunuz veya ihmal ettiğiniz konular gündeme gelebilir ve kafanız karışabilir. Fakat rahat davranacaksınız ve böylece düşüncelerinizi değiştirmeyi başaracaksınız.

YENGEÇ BURCU:

Beklenmedik durumlar ile karşılaşmış ve duygusal karmaşa yaşamış olabilirsiniz fakat bugün kendinizi farklı hissedeceksiniz ve yaşadıklarınızı bir kez daha gözden geçireceksiniz.İyimser ve yapıcı kişilerin bakış açısından etkilenebilirsiniz ve böylece siz de kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Yepyeni projeleriniz olabilir ve şimdiye kadar ilgilenmediğiniz konular dikkatinizi çekebilir. Ekip çalışmaları yapmak ve çeşitli organizasyonlar içinde bulunmak keyfinizi yerine getirecek. Gizemli konular, farklı felsefeler ve güce sahip olan kişiler ile karşılaşmanız mümkün.

ASLAN BURCU:

Yaratıcılığınız uyanıyor ve bugün karşılaştığınız kişiler duygularınızı harekete geçirecek. Heyecanlı ve duygusal bir tavır içinde olabilirsiniz. Fakat duygularınızı yansıtmayacaksınız ve sabırlı davranmayı başaracaksınız.Farklı çevrelerden gelen kişileri bir araya getirebilirsiniz ve ilginç buluşmalar olabilir. Önem verdiğiniz konular ile ilgili yapacağınız çalışmalar hemen sonuç vermeyebilir. Fakat kararlı ve azimli bir tavır içinde olduğunuz bir dönemdesiniz ve gelişmeleri sabırla bekleyebilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları şans olarak kullanmayı başarabilirsiniz. Kendinizi fazla zorlamayın.

BAŞAK BURCU:

Yaratıcı ve özgür tavırlarınız çevrenizi etkileyecek. Arkadaşlarınız ile haberleşebilirsiniz ve ilginç projelerinizi anlatabilirsiniz. Gelişmeler beklediğinizden daha farklı olabilir fakat siz kararlarınızı sürdüreceksiniz.Yapıcı ve planlı tavırlarınız ile saygın kişilerin dikkatini çekeceksiniz ve beklediğiniz yardımı alacaksınız. Yaratıcılık gerektiren alanlarda başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Yenilikleri ve teknolojiyi takip edebilirsiniz ve şimdiye kadar denemediğiniz konular ile ilgilenebilirsiniz. Bugün uzaklarda yaşayan akrabalarınız ile görüşebilirsiniz.

TERAZİ BURCU:

Duygularınız değişiyor ve bugün kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Evinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Bu arada aile bireyleri ve arkadaşlarınızın size ihtiyacı olabilir. Ancak yakınlarınıza gereken ilgiyi göstereceksiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için sabırlı davranmayı başaracaksınız. Sürprizler olabilir ve aniden karşınıza çıkan fırsatları iyi kullanmayı başarabilirsiniz. Daha önce düşünmediğiniz veya aklınıza gelmeyen konular karşınıza çıkabilir. Ani değişiklikleri fırsata dönüştürmeniz mümkün. Çünkü düşünceleriniz özgürleşiyor ve olaylara daha iyimser bir açıdan bakmaya başlıyorsunuz.

AKREP BURCU:

İdeallerinizi gözden geçirecek ve geçmişte istediğinizden daha farklı istekler içinizde uyanacak. Ve isteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyacaksınız.Enerjinizi yapıcı bir biçimde kullanabilirsiniz ve sempatik tavırlarınız ile çevrenizi etkileyebilirsiniz. Daha önce istemediğiniz bazı durumlar artık sizi rahatsız etmeyecek ve hatta fırsat olarak yorumlayacaksınız. Şanssızlık gibi görünen durumlar şansa dönüşebilir. Tabii bunun için bakış açınızı değiştirmiş olmanız gerekiyor. Dostlarınız ve güçlü kişiler sizi destekleyecek ve olaylara daha yapıcı bir yönden bakmaya başlayacaksınız.

YAY BURCU:

Sabaha karşı bilinçaltı rüyalar görmüş olarak uyanabilirsiniz. Karmaşık ve tuhaf hisler ile güne başlamanız mümkün. Beklentileriniz giderek artıyor ve olaylar karşısında tepkilerinizi denetlemeniz zor olabilir.Kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Yapabileceğinizden daha büyük sorumluluklar almanız mümkün. Ancak kendinizi fazla zorlamayın ve hırslı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Özellikle büyüklerinizin davranışlarına itiraz edebilirsiniz. Kendi istediğiniz gibi davranamadığınızı düşünerek öfkelenebilirsiniz. Aceleci davranmayın.

OĞLAK BURCU:

Bilinçaltınıza ittiğiniz konular rüyanızda ortaya çıkabilir ve sabah uyandığınız zaman kendinizi farklı hissedeceksiniz. Belki duygularınız derinleşmiş olabilir ve en derin istekleriniz ile karşılaşabilirsiniz. Şayet böyle bir duygu içinde kendinizi hissederseniz, fazla derinleşmeyin. Radikal değişiklikler yapmak ve kendinizi yenilemek isteyebilirsiniz. Bu arada güçlü kişileri karşınıza almaktan kaçının. Güç mücadelesi yapmayın. Aslında içinizdeki potansiyel gücün uyandığı bir dönemdesiniz. Sabırlı ve kararlı davranmayı başarırsanız, isteklerinizi gerçekleştirmeniz mümkün olacak.

KOVA BURCU:

Bugün duygularınız yükselecek fakat huzursuz ve endişeli olabilirsiniz. Ancak günün ilerleyen saatlerinde kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Yaşadığınız olaylara daha farklı açılardan bakacaksınız. Hatta derinden etkileyici ve sarsıcı durumlar olsa bile iyimser ve yapıcı davranmayı başaracaksınız. İlk önce sizi sarsmış olan durum, bakış açınızı değiştirmeyi başardığınız andan itibaren farklı bir boyut kazanacak ve yaşadıklarınızı yeniden değerlendireceksiniz. Yabancılar, farklı ortamlar ve değişik konular ilginizi çekecek ve şimdiye kadar öğrendiklerinizden daha farklı bilgilere ilgi duyacaksınız. Bu arada üzerinizde baskı duygusu uyandıran konular aynı zamanda sizin için bir fırsat olabilir.

BALIK BURCU:

Rüyalarınız film gibi olabilir ve uyandığınız zaman hayal gücünüzün yükseldiğini hissedebilirsiniz. Geleceğe yönelik hayaller kurabilir ve isteklerinizi gözden geçirebilirsiniz.Yepyeni idealler ve istekler içine girmeniz mümkün. Fakat girişimde bulunmak için aceleci davranmayın. Gelişmeler beklediğinizden daha yavaş olabilir ve bazı konularda sabırlı davranmanız gerekebilir. Bugün karşılaştığınız olaylar moralinizi yükseltecek ve gerilim hissettiğiniz konulardan uzaklaşıp dikkatinizi kendinize yönelteceksiniz. Bazı olaylar derinden etkileyici olabilir ve düşünceleriniz derinleşmiş olabilir. Ancak bugün kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Kaynak: muneccim

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.