1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HAİN ARKADAŞ HAPSİ BOYLADI
HAİN ARKADAŞ HAPSİ BOYLADI

HAİN ARKADAŞ HAPSİ BOYLADI

Hain arkadaş hapsi boyladı

A+A-

Suna ERDEN

Oda arkadaşının parasını çalıp toprağa gömen zanlı cezaevine gitti

Haspolat’ta oda arkadaşı Abdul Latif’e ait, yatak altında muhafaza edilen 5 bin 250 TL ve 4 bin Euro nakit parayı çaldığı gerekçesiyle tutuklu bulunan 22 yaşındaki Hasan Karataş dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

SORUŞTURMA TAMAMLANDI

Duruşmada zanlı Hasan Karataş’ın 26 Ocak tarihinde, 20.00 - 21.00 saatleri arasında, oda arkadaşı Abdul Latif’e ait olup yatak alında muhafaza ettiği 5 bin 250 TL ve 4 bin Euro nakit parayı çaldığı öne sürüldü. Polis, zanlının mesele ile ilgili gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini ve çalmış olduğu paranın 2 bin 300 TL ile 2bin 200 Euro’luk kısmını polise teslim ettiğini belirtti. Polis, paranın geri kalan kısmının ise bulunamadığını ifade etti. Zanlının mahkeme emri ile 3 gündür tutuklu bulunduğunu kaydeden polis, soruşturmanın tamamlandığını belirterek teminata bağlanmasını talep etti.

CEZAEVİNE GİTTİ

Aktarılan olguları değerlendiren mahkeme zanlının 20 bin TL nakit teminat yatırmasına, bir kefilin 10 bin TL kefalet senedi imzalamasına karar vererek tutuksuz yargı emri verdi. Ancak teminat şartlarını yerine getiremeyen zanlı 45 gün süre ile cezaevine gönderilirken mahkemedeki savunmasında aldığı tüm parayı geri verdiğini, miktarın abartıldığını öne sürdü.

Star Kıbrıs

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.