1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. HAİN SALDIRIYI O ÖRGÜT ÜSTLENDİ
HAİN SALDIRIYI O ÖRGÜT ÜSTLENDİ

HAİN SALDIRIYI O ÖRGÜT ÜSTLENDİ

Hain saldırıyı o örgüt üstlendi

A+A-

Hain saldırıdan bir son dakika haberi daha... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "En son aldığımız bilgiler çerçevesinde dün akşamki menfur saldırıda şehadete erişmiş vatan evlatlarımız 38 oldu. Bunların 30'u polis memuru ve emniyet görevlisi, 7'si sivil vatandaşımız, birinin ise kimliği henüz tespit edilemedi." dedi.

Öte yandan İstanbul'daki alçak saldırıda kendini patlatan o teröristin görüntüleri ortaya çıktı.Alçak saldırıyı terör örgütü PKK'nın kolu olan TAK üstlendi.

İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena yakınında iki patlama meydana geldi. Gelen son dakika haberlerine göre; patlamalarda  30'u polis 7'si sivil, 1'i kimliği tespit edilememiş 38 kişi şehit oldu.  Saldırılar nedeniyle yaralananların sayısı ise 155 olarak açıklandı.

PKK ÜSTLENDİ

Beşiktaş'taki alçak saldırıyı terör örgütü PKK'nın kolu olan TAK üstlendi. Haberi Reuters haber ajansı duyurdu.

Başbakan Binali Yıldırım ve Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş bugün yaptığı açıklamada, "İşaretlerin PKK'yı gösterdiğini" açıklamıştı.

SOYLU: GÖZALTI SAYISI 13'E ÇIKTI

Patlamalarla ilgili  son dakika açıklaması  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan geldi.  Soylu, "Dün akşamki saldırıda şahadete erişmiş vatan evlatlarımız 38 oldu. 7'si sivil vatandaşımız, 1'inin kimliği tespit edilemedi, 30 polis memurumuz şehit oldu. 155 vatandaşımız hastanelerde tedavi görüyor. Gözaltına alınanların sayısı 13'e çıktı. Saldırı PKK'yı işaret ediyor" dedi.

Süleyman Soylu, yaptığı açıklamada, "Türkiye, PKK, DEAŞ ve FETÖ örgütlerinin hedef alanında bulunmaktadır. Güvenlik kuvvetlerimiz 24 saat tedbir almak, vatandaşımızın huzur ve güveni için çalışmak için çaba sarf ediyor. Bu konuda elbette ki gerek DEAŞ'ın, gerek PKK'nın, gerek de FETÖ'nün bu süreçte Türkiye'nin bu huzurunu ve istikrarını bozmak için çabası var. Buna dair istihbaratlar değerlendirilmekte ve tedbir alınmaktadır" ifadelerini kullandı.

İŞTE İSTANBUL'DAKİ HAİN SALDIRIDA KENDİNİ PATLATAN O TERÖRİST

Maçka parkında kendini havaya uçuran canlı bombanın görüntüleri hareket halindeki bir otomobilin kamerasına yansıdı. Görüntülerde tek başına kaldırıma çıkarak ilerleyen terörist çok net bir şekilde görülüyor. Daha sonra teröristin hareketlerinden şüphelenen güvenlik birimlerinin ona doğru hareket ettiği görülüyor. Bu kayıttan saniyeler sonra da patlama meydana geliyor.

2-102.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.