1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Hakan Hatipoğlu çılgına döndü!
Hakan Hatipoğlu çılgına döndü!

Hakan Hatipoğlu çılgına döndü!

Büyük kavga!

A+A-

Survivor 2018'in 11 Haziran Pazartesi ekrana gelecek olan 95. bölümünün tanıtımı yayınlandı. Survivor yeni bölümde, konser ödüllü oyun sırasında ortalık karışıyor. Mustafa Kemal ve Hakan Hatipoğlu arasında sinirler geriliyor.

Survivor'ın Pazartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde, Hakan Hatipoğlu oyun sırasında adeta çılgına dönüyor. Ödül oyununda, Mustafa'nın sözlerine tepki gösteren Hakan çok sinirleniyor. Mustafa'nın üzerine yürüyen Hakan yerde duran top sepetini de atmak için almaya çalışırken takım arkadaşları araya giriyor. Hakan'ı durdurmaya çalışan Adem de bu defa Hakan'a sert tepki gösteriyor

ACUN YENİ ELEME SİSTEMİNİ AÇIKLADI

 

 

 

Survivor 2018 doksan beşinci bölümde Acun Ilıcalı, ada konseyinde haftada iki eleme olacağını duyurdu. Ilıcalı, 'Yarın dokunulmazlık oyununu oynanacak. Sonrasnda bir dokunulmazlık daha olacak. Ve bu hafta iki eleme olacak' dedi.

 

 

 

Survivor yeni bölümde Alp Kırşan'ın sunacağı ödül oyununda kazanan takımı büyük bir sürpriz bekliyor. Zorlu parkurda yapılacak ödül oyununu kazanan takım, adalarından ayrılarak Despacito şarkısıyla dünyayı sallayan Luis Fonsi konserine gidecek.

 
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.