1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HAKAN ORAN’DAN VATANDAŞLARA ÇAĞRI
HAKAN ORAN’DAN VATANDAŞLARA ÇAĞRI

HAKAN ORAN’DAN VATANDAŞLARA ÇAĞRI

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Hakan Oran, vatandaşlara çağrı yaptı.

A+A-

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Hakan Oran, Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Çevre Koruma Dairesi’nin hizmetteki kaliteyi ve verimliliği artırmak adına hizmete koyduğu Alo 123 hattı ve İnternet ortamındaki web sayfasıyla çevresel sorunlara başlangıç noktasında yasaların verdiği sorumluluk altında çözdüklerini, başka kurumun sorumluluğunda olan sorunlar için de ilgili kurumları uyardıklarını belirtti.

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Hakan Oran yaptığı açıklamada, değişen ve gelişen dünyada hizmetin sınırlarının ve yöntemlerinin değiştiğini belirterek,  teknolojik yenilikleri günlük hayatın çerisine adapte etmek bu anlamda da insanların beklediği hizmeti almasının insanına değer veren ve esas görevi halka hizmet olduğunu unutmayan hükümetlerin en önemli göstergesi olması gerektiğini belirtti.

Sorunlar ortaya çıkmadan önlem almanın öncelikli hedefleri olduğunu dile getiren Oran, bunun için de halkla müşterek çalışmalarının önemli olduğunu kaydetti.

Halkın günlük yaşamlarında yaşadıkları çevresel sorunlara, çevre duyarlılığının gelişmesi açısından müdahil olmalarının, çevresel bozulmaya sebep verenleri uyarmalarının Kıbrıs Türk halkına yakışan bir yaşam biçimi olduğunu işaret eden Oran, “Bu yaşam biçiminin yerleşmesi ise birbirimizi uyarmaktan ve bu uyarılara kızmayıp dikkate alarak yaşam biçimi haline getirmemizden geçmektedir” dedi.

Oran, 24 saat kesintisiz hizmet veren Alo 123 ihbar hattını arayarak veya şikayet ve önerilerin http://www.cevrekorumadairesi.org/ adresinden bildirilebileceğine işaret ederek, “Gelen sorunların çözülmesi bir süreç içermektedir. Bu açıdan sizlerden gelen şikayetleri kayıt altına alan personellerimiz belirli bir sure içerinde çözmek için çalışacaktır. Sorunların çözülüp çözülmediğini de takip edip gerekirse tekrar bağlantı kurun” diye konuştu.

TAK

 

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.