1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Hakan, Survivor’dan elendi, eşinden duygusal mesaj geldi
Hakan, Survivor’dan elendi, eşinden duygusal mesaj geldi

Hakan, Survivor’dan elendi, eşinden duygusal mesaj geldi

Hakan, Survivor’dan elendi, eşinden duygusal mesaj geldi

A+A-

Survivor adasına veda eden Hakan Hatipoğlu'nun hamile eşi Gizem Hatipoğlu, sosyal medya hesabından eşinin elenmesinin ardından şunları paylaştı.

Dün akşam yaşanan eleme sonrasında Survivor adasına veda eden isim Hakan Hatipoğlu oldu. Hatipoğlu Kıbrıs’a bir kez daha gitme şansını yakalayamadı. Ona en büyük teselliyi veren kişiyse hamile eşi Gizem oldu. Genç kadın sosyal medya hesabından şu satırları paylaştı:

“Veda zamanı… Aslında kavuşma zamanı. Sen hep ayrılıklar güzeldir eğer kavuşmalar bir fazlaysa derdin. Survivor'a giderken seni yalnız bırakmak istemiyorum demiştin. Bırakmamışsın da… Gönül isterdi ki Hako'm Kıbrıs'a gidenlerden olmanı ama nasip buraya kadarmış. En önemlisi çok şükür ki sağlıkla tamamladın bu zorlu mücadeleyi. 5 aydır hergün ayrı bir heyecan yaşattın bize. Seninle sevindik seninle ağladık. İstanbul ödülü'nde 7 yıllık evliliğimizin meyvesi kızımızı babasına müjdelemek var ya, işte o en anlamlısıydı benim için. Senin haberi aldığında ilk sevincini hayatım boyunca unutamayacağım. İyi ki tekrar katılmışsın Survivor'a. İyi ki… Konseydeki son konuşmanda da vicdanınla, insanlığınla, yine bizi duygulandırdın. Sen hem iyi bir insansın hem de iyi bir Survivor. Şimdi de çok iyi bir baba olacaksın buna eminim. Sevenlerin, dostların, tüm destekçilerin, ailen olarak heyecanla bekliyoruz seni. Gönlümüzün şampiyonu şimdi yuvana dönme zamanı… Gel hadi, kızımla, ailenle seni heyecanla bekliyor olacağız havaalanında… Ve şunu bil ki aşkım, aşık olduğun iki kadın seninle gurur duyuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.