1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Hakan Ural'dan Kızı Melisa'ya Sert Uyarı!
Hakan Ural'dan Kızı Melisa'ya Sert Uyarı!

Hakan Ural'dan Kızı Melisa'ya Sert Uyarı!

Hırsını alamadı Sibel Can'a da ateş püskürdü!

A+A-

Sibel Can ile Hakan Ural'ın arası kızları yüzünden açıldı. Melisa'nın 2 yıllık sevgilisinin hapiste olduğunu öğrenen Ural, eski eşine ateş püskürdü. Hakan Ural, kızına da 'Bu ilişkiyi hemen bitireceksin' resti çekti.

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra yüzünden yaşadığı krizden sonra bir başka eski çift de birbirine girdi! Sibel Can'ın Hakan Ural'dan olan kızı Melisa'nın sevgilisiyle ilgili ortaya çıkan gerçek, eski eşleri karşı karşıya getirdi. Melisa'nın 2 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Kamer Pirim, Haziran ayında Sarıyer'de bir kavgaya karıştı.

SİLAHLI KAVGA

Arkadaş arasında çıkan kavga, silahlı çatışmaya dönünce 1'i bebek olmak üzere 4 kişi yaralandı. Olay sonrası Silivri Cezaevi'ne gönderilen Kamer Pirim ile Melisa'nın bağının kopmadığı iddia edildi. Demir parmaklıklar arkasındaki sevgilisinin yolunu bekleyen 20 yaşındaki Melisa, Kamer Pirim'in ağabeyi aracılığıyla aşkıyla görüşmeyi sürdürüyor.

HESAP SORDU

Bu olayı gazetelerden öğrenen Hakan Ural'ın ise küplere bindiği konuşuluyor. Dedikodulara göre baba Ural, haberi okur okumaz Sibel Can'ı aradı. Eski eşine hesap soran Hakan Ural, "Bu yazılanlar doğruysa benim haberim neden yok! Bir daha Melisa'yı gazetelerde görmeyeceğim" diyerek tepkisini gösterdi. Hakan Ural'ın kızıyla konuşarak bu ilişkiyi hemen bitirmesini söylediği iddia edildi.

clipboard01(2055).jpg

Eğitimini Londra'da sürdüren Melisa ile Sarıyer'deki bir liseden mezun olan Kamer Pirim, ortak arkadaşları sayesinde tanışmış.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.