1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Hakan Yılmaz: Hande Zor Bir Dönem Geçiriyor
Hakan Yılmaz: Hande Zor Bir Dönem Geçiriyor

Hakan Yılmaz: Hande Zor Bir Dönem Geçiriyor

Hakan Yılmaz: Hande Zor Bir Dönem Geçiriyor

A+A-

Hakan Yılmaz: Hande zor bir dönem geçiriyor

“Yetersiz Bakiye” adlı oyunda birlikte rol alan Hande Subaşı ve Hakan Yılmaz, önceki akşam Mall of İstanbul sahnesindeydi. Can Tursan’la boşanma davasının ilk duruşması geçtiğimiz günlerde görülen Subaşı, kapıda haberciler olduğunu duyunca Yılmaz’dan açıklama yapmasını istedi.

2-463.jpg

BOŞANMA davası önümüzdeki aya ertelenen Hande Subaşı, basının konuyla ilgili sorularından kaçmak için tiyatroya koruma görevlileri eşliğinde yangın çıkışından girdi. Muhabirlerin oyun bitimine kadar oradan ayrılmaması üzerine de rol arkadaşı Hakan Yılmaz’dan kendisi adına bir açıklama yapmasını istedi.

Kulisten yalnız çıkan Yılmaz, “Hande bu aralar çok zor günler geçiriyor” dedi. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde rol arkadaşıyla Duru Tiyatro’dan birlikte çıkarken görüntülenmesiyle ilgili sorular karşısında ise şunları söyledi:

“Hande ile buradan da birlikte çıkabiliriz, sonuçta aynı oyundayız. Hande Hanım da evli, ben de evliyim. İki kızım var, eşimi ve ailemi seviyorum. Bildiğiniz gibi Hande Hanım sıkıntılı günler yaşıyor, buraya gelip açıklama yapmamı da kendisi rica etti. ‘Ben çıkarsam ağzımdan saçma sapan sözler çıkar, moralim bozulur’ dedi. Biz arkadaşız, yarın öbür gün yemekte de görebilirsiniz.” 

Anlaşmalı boşanma kararı alan Hande Subaşı-Can Tursan çifti, geçen haftaki duruşmada karar değiştirdi ve sorunlarını çözmek için hakimden ek süre talep etti. Dava mart sonuna ertelendi.

3-264.jpg

Hande Subaşı, tüm çabasına rağmen tiyatro çıkışı objektiften kaçamadı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.