1. HABERLER

  2. SPOR

  3. HAKEMLER SAHAYA İNDİ!
HAKEMLER SAHAYA İNDİ!

HAKEMLER SAHAYA İNDİ!

Hakemler önce merhum üyelerini andı ardından da yeni sezon çalışmalarına başladı

A+A-
Kıbrıs Türk Futbol Hakemler Derneği üyeleri yeni sezonun ilk çalışmasını dün gerçekleştirdi.
Hakemler önce Lefkoşa Kabristanlığı’nda Yıltan Muslu’nun mezarı başında merhum hakemler için toplu anma töreni gerçekleştirildi.
Toplu anma töreninden sonra Lefkoşa Atatürk Stadı’nda gerçekleştirilen sezon açılış töreni ile hakemler ilk antrenmanını da gerçekleştirdi.

 

Sertoğlu: Zor bir sezon olacak
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu açılışta yaptığı konuşmada zor bir sezonun kendilerini beklediğini ve hakemlere daha da zor görevler düştüğünü belirterek hakemlerin tarafsız olmalarının önemine değindi.

 

Mehmet Özbilgehan: Hakemler hep günah keçisi oluyor 
Hakemler Derneği başkanı Mehmet Özbilgehan da konuşmasında hakemlerin her zaman günah keçisi olduklarını her tartışmalı kararda kulüplerin hakeme itirazda bulunduklarına dikkat çekerek bunu bitirmenin hakemlerin vereceği doğru kararlarla mümkün olabileceğini kaydetti.

 

Sadık Özbilgehan: İyi hazırlanarak zor sezonun altından kalkacağız
Merkez Hakem Kurulu başkanı Sadık Özbilgehan ise zor bir sezonun kendilerini beklediğini ancak iyi hazırlanarak en az hata ile bunun da altından kalkacaklarını kaydetti. Özbilgehan yeni sezon çalışmalarına Salı gün Bursa kampı ile devam edeceklerini ve burada hem birlik beraberliğin hem de kondisyonlarının en üst seviyeye çıkacağını vurguladı.
Diyalog
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.