1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “HAKLARIMIZI ALANA KADAR BU YOLDAN DÖNMEYECEĞİZ”
“HAKLARIMIZI ALANA KADAR BU YOLDAN DÖNMEYECEĞİZ”

“HAKLARIMIZI ALANA KADAR BU YOLDAN DÖNMEYECEĞİZ”

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Çalışanları Sendikası (BAY-SEN) Başkanı Salih Sakallı, dünkü eylemden sonra yaptığı açıklamada,

A+A-

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Çalışanları Sendikası (BAY-SEN) Başkanı Salih Sakallı, dünkü eylemden sonra yaptığı açıklamada, haklarını alana kadar mücadeleden vazgeçmeyeceklerini ve bu yoldan dönmeyeceklerini vurguladı.

Sakallı, kurum çalışanlarının “açık ve aleni tehditlere” rağmen yoğun bir katılımla, BRT çalışanları olarak, her zaman olduğu gibi bir kez daha birlik ve beraberliklerini kanıtladıklarını vurguladı.

Sakallı açıklamasında şöyle dedi:

“Her eylem zorlu bir süreçtir. Ancak BRT'de bu seferki eylem her zamankinden daha zorlu şartlarda gerçekleşti. Başta kurum müdürü olmak üzere bazı yöneticilerin eyleme katılacak çalışanlara yönelik açık ve aleni tehditleri işe yaramadı. Son derece yoğun bir katılımla gerçekleşen eyleme katılan tüm üyelerimize gösterdikleri kararlılık için teşekkür ederiz. Ayrıca, tüm tehdit ve tahriklere rağmen sergiledikleri ağırbaşlı, soğukkanlı ve olgun duruşları için de ayrıca teşekkür ederiz. Hak aramak için çıktığımız bu yolda önümüze çıkan her engeli aşmakta kararlıyız. Bugünkü dayanışma bunu gösterdi.

Kavgamız bitmedi, yeni başlıyor. Herkes bilsin ki biz haklarımızı alana kadar baş koyduğumuz bu yoldan asla ve asla dönmeyeceğiz. Sendikam ve yönetim kurulum adına eyleme destek veren tüm üyelerimize teşekkürü borç bilirim.”

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.