1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Halis Toprak'ın ölmeden önceki son isteği
Halis Toprak'ın ölmeden önceki son isteği

Halis Toprak'ın ölmeden önceki son isteği

Halis Toprak'ın ölmeden önceki son isteği

A+A-

 Geçtiğimiz Pazar günü hayata veda eden ünlü iş adamı Halis Toprak'ın son isteğini kızı Ayfer Toprak anlattı.
 
 Ayfer Toprak "Börek istedi. Türkiye’den yufka götürdüm ama yemek nasip olmadı. Börek istedi. Keyfi yoktu, böreği yemedi." dedi.
 
Habertürk yazarı Esin Övet, Ayfer Toprak'la yaptığı görüşmeyi şu satırlarla köşesine taşıdı:
Yeni seneye girmemize iki gün kala Ayfer Toprak’la Ataköy’de Pervin Ersoy’un davetinde karşılaştık. Hatta dönüşte Ayfer beni gazeteye bıraktı. Yol boyunca sohbet ettik. Babasının yanına Nice’e gideceğini, hatta kardeşinin de Londra’dan geleceğini anlattı. Aile toplanacağı için çok mutluydu. Hatta Ayfer “Seni bıraktıktan sonra markete gideceğim. Babam börek istedi. Orada yufka satılmıyor biliyorsun. Yufka ve peynir alıp vakumlatacağım. Gidince babacığıma börek yapacağım” dedi.
 
Haliyle ben “Buradan mı gidiyor yiyeceği her şey” dedim, “Yok hayır orada her şey var aslında. Bir Türk bakkalı var. 20 yıldır yanında çalışan Emine Hanım her şeyi oradan alıyor. Çok güzel yemekler yapıyor. Ama yufka satılmıyor Nice’te. Bilmiyorlar yufkayı. Ben giderken götürüyorum. Börek sever, onu yapacağım” dedi.
 
"KEYFİ YOKTU, BÖREĞİ YİYEMEDİ"

 
Evden çıkmayacaklarını yeni yılı evde hep birlikte karşılayacaklarını anlattı Ayfer Toprak. Pazar günü Halis Toprak’ın hayatını kaybettiğini duyunca ilk işim telefona sarılıp Ayfer’e mesaj atmak oldu. Çok kötü ve üzgündü. “İyi ki gelmişim Esin’ciğim. İyi ki gelip böreğini yapmışım. Son günlerinde yanında oldum şükür” dedi. Ancak Halis Toprak kızından istediği böreği yiyememiş maalesef. Ayfer, “Keyfi yoktu. Yiyemedi” dedi.
 
"10 BİN KİŞİYE İŞ İMKANI SAĞLADI"
 
Önceki gün dönüş yolunda tekrar konuştum Ayfer’le. Ayfer “O benim idolümdü. Onun kızı olmaktan gurur duyuyorum. Sadece biz değil Türkiye kaybetti. 10 bin kişiye iş imkânı sağladı. Beşle çarpsan 50 bin kişi” diyebildi. Tüm ailenin başı sağ olsun. Yakınlarına sabır. Tabii Halis Toprak denince herkesin aklına birçok şey geliyordur. Benim de geliyor. Hatta ölümünü duyduğum an bir acayip oldum. Farkında olmadan hayatımızın içine girmiş meğer Halis Ağa. Huzur içinde yatsın.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.