1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HALK DANSLARI GÖNÜLLÜLÜK İSTEYEN BİR UĞRAŞ
HALK DANSLARI GÖNÜLLÜLÜK İSTEYEN BİR UĞRAŞ

HALK DANSLARI GÖNÜLLÜLÜK İSTEYEN BİR UĞRAŞ

Gençlik Dairesi, 5 Cumhuriyet Halk Dansları Şöleni’ne katılan halk dansları toplulukları ile Belediye halk dansları ekiplerine yönelik

A+A-

EROĞLU: “AMACIMIZ HERKESLE UZLAŞI İÇERİSİNDE, BİRLİKTELİKLERİ SÜRDÜRMEKTİR”

Gençlik Dairesi, 5 Cumhuriyet Halk Dansları Şöleni’ne katılan halk dansları toplulukları ile Belediye halk dansları ekiplerine yönelik Saray Otel’de resepsiyon düzenledi.

Geçlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu,  halk danslarının gönüllülük isteyen bir uğraş olduğunu belirterek “Bu gönüllülüğü fedakarca gösteren herkese teşekkür ederim. Bu hizmeti ülkemiz ve gençlik adına yapıyorlar” dedi.

Halk dansları toplulukları eğitmenlerin ve yöneticilerin yüzlerce çocuğun bir araya gelmesini ve birlikte hareket edilmesini sağladığını ifade eden Eroğlu, bunun küçümsenemeyecek bir olay olduğunu ifade etti.

Gencay Eroğlu, Uluslararası Folklor Festivalleri ve Geleneksel Sanatlar Organizasyon Konseyi’nden  (CIOFF)  KKTC’nin North Cyprus adı ile uluslar arası halk dansları festivallerine davet almaya başlamasında katkılarından dolayı Romans Mapolar ve diğer uğraş verenlere de teşekkür etti.

Kıbrıs Türk kültürünü geleceğe taşınmasının önemine vurgu yapan Eroğlu, “Amacımız herkesle uzlaşı içerisinde, birliktelikleri sürdürmektir” dedi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.