1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HALK KANDIRILMAYA ÇALIŞILMASIN!
HALK KANDIRILMAYA ÇALIŞILMASIN!

HALK KANDIRILMAYA ÇALIŞILMASIN!

Girne'de hafta sonu indirim şöleni ile coşkulu bir şekilde geçerken bunun yanı sıra üzücü olaylarda yaşandı;

A+A-

Girne Belediyesi ile Girne Çarşı Esnaf işbirliğinde düzenlenen 3.Girne Çarşı İndirim Şöleni renkli görüntülere sahne oldu.

Mağazaların çoğu ürünlerini % 50 indirimle satarken yeni sezon ürünlerde de % 20 indirim yapıldı. Ürünlerde yapılan indirimlerden faydalanmak isteyen bir çok bölgeden vatandaşımız şölende şenlik havasını yaşadı.

girneindirim.jpg

Kıbrıs 7/24 muhabirimizle röportaj yapan vatandaşların ortak görüşü olarak; bu tür organizasyonların hem bölgeyi canlandırmak adına hem de vatandaşlara sosyal aktivite olarak iyi geldiğini ve memnuniyet duyduklarını dile getirirken, bir vatandaşımızla yaptığımız röportaj da ise vatandaşımız indirim şöleninde yaşadığı burukluktan bahsetti; yaşadığı olayı şu şekilde anlatıyor; bir mağaza önünde saç boyaları 2 tanesi 5TL olarak satılıyordu. Neredeyse %80'e tekabül eden bu indirim beni oldukça heyecanlandırmıştı. Ama sonrasında saç boyasının normal satış etiketini kazıdığımda tarihinin 2013 yılında bittğini gördüm. Adı indirim şöleni olan bu organizasyonda, vatandaşlarımız da kandırılmaya çalışılmasın diyerek burukluğunu anlattı.

Kıbrıs 7/24

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.