1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HALK KEMER SIKARKEN KAMU BOL KESEDEN HARCAYACAK!
HALK KEMER SIKARKEN KAMU BOL KESEDEN HARCAYACAK!

HALK KEMER SIKARKEN KAMU BOL KESEDEN HARCAYACAK!

Kudret Özersay sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında, geçtiğimiz hafta Bakanlar Kurulu'nda alınan bazı kararlara dikkat çekti...

A+A-

Sin Da Gulle Geçsin!
Saçma sapan YAPAY gündemlerle ELEKTRİĞE yapılan ZAM gizlenmeye çalışılıyor. Rum basınından KAYNAĞI BİLE BELİRSİZ sözde haberler MANŞETLERE çekiliyor. Kıbrıs sorunu ÇÖZÜLDÜ ÇÖZÜLÜYOR safsatası ile hepimize verilen AFYON ile uyutulmak isteniyoruz. Ülkenin seçilmişlerinin bir bölümü kokteyllerde ve de açılışlarda GÜLÜMSEYEREK, hiç bir şey olmuyormuş gibi poz vermeye devam ediyor...Kamu ve özeldeki AYRICALIKLI tüm borçlular BORÇLARINI ÖDEMEKSİZİN elektrik kullanmayı sürdürürken, sadece Halkın FEDAKARLIK yapması akıllarına geliyor ve bugün ZAM yürürlüğe giriyor.

Geçtiğimiz hafta NİCE parası olmadığı için elektrik borcunu ÖDEMEYEN kamu kurumlarının İHALESİZ şekilde harcama yapma yetkisi bazı açılardan %100 bazı açılardansa %50 oranında ARTIRILDI. 10.000 TL olan yetki 15.000 TL’ye, 3.000 TL olan yetki ise 6.000 TL’ye çıkarıldı. EVET geçen hafta Bakanlar Kurulu tarafından alınan kararlardan birisi de bu! Bilet, harcırah ve diğer harcamaları karşılananların UZUN listesi için Bakanlar Kurulu kararlarına lütfen bir bakın...

Devletin kurumları kendi borcunu ÖDEMEYECEK, kamusal alanda pervasızca harcamalar devam edecek, üstelik de harcama yetkisinin miktarı artırılacak, Rum tarafındaki banka mevduatlarının kırpılması ile benzer sonuçlar doğuracak ve hayatın her alanını alt-üst edecek olan bu ZAM konusunda bazı sivil toplum örgütleri hala SADECE KURU BİR AÇIKLAMA ile yetinecek! Halkı değil kendi dar ZÜMRESEL menfaatini düşünenlerin sayısı o kadar çok ki!

Ortada bir HAKSIZLIK var, sonuç alıcı TEPKİ koymak şart. Hükümetin kendi vekilleri tarafından hukuka aykırı olarak tarif edilen bu ZAM sonucu gelecek faturaları ÖDEMEMEK gerekir. Kaldı ki bir şeyin hukuka uygun olması ADİL olduğu anlamına gelmez.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.