1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HALKA HİZMETİ ENGELLİYORLAR!
HALKA HİZMETİ ENGELLİYORLAR!

HALKA HİZMETİ ENGELLİYORLAR!

Yolu kapattılar, Belediye çalışanları geçemedi!

A+A-

Haluk Doğandor
Mare Monte bölgesini kiralayan Net Holding ile Alsancak halkını temsilen belediye arasında anlaşmazlık devam ediyor. Belediyenin, Mare Monte Plajını yaz sezonuna hazırlamak istemesinin aksine Net Holding plaja giriş yolunu molozlarla kapattı. Plajda bulunan büfeye malzeme götüren araçlar yolun kapatılması sebebiyle plaja inemedi.
Asfaltı kazıyıp yolu kapattı
Alsancak ve bölge halkının yıllardır kullandığı plajda vatandaşlara hizmet vermek için bulunan büfenin onarımı devam ediyor. Belediyenin sezona hazırlamak ve vatandaşlara hizmet vermek için yaptığı tadilatları engellemek için önceki gün eski Mare Monte Otel önünden geçen yolu Net Holding otel önünde bulunan asfaltı kazımak suretiyle çıkan molozlarla yolu ulaşıma kapattı.
Diskoyu da yıkmışlardı
Mare Monte Otel bünyesinde yıllarca hizmet veren ve atıl durumda olan disko da geçtiğimiz ay yine Net Holding tarafından yıkılmıştı. Net Holdingin bu diskoyu yıkmak için hangi merciden onay aldığı ise hala açıklığa kavuşmadı.
"Alsancak halkı kararlı"
Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser, kendisini halkın seçtiğini, Alsancak halkının seçilmiş temsilcisi ve Alsancak Belediye Başkanı sıfatıyla halkın menfaatlerini korumaya devam edeceklerini, Mare Monte Plajı’nın da Alsancak halkının olduğunu ve zaten Anayasa’nın 38. Maddesi gereğince kıyıların kamunun kullanımına kapatılamayacağına işaret etti. Ataser son olarak, “Alsancak halkı plaj konusunda oldukça kararlıdır, halkın sabrını sınamasınlar, halk plajını kimseye vermeyecektir” dedi.

Haberal Kıbrıslı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.