1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HALKI KUCAKLADI
HALKI KUCAKLADI

HALKI KUCAKLADI

Anastasiadis sendikaları da bilgilendirdi

A+A-

Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Kıbrıs sorunuyla ilgili önceki gün DİSİ ve AKEL’e yaptığı bilgilendirmenin akabinde, önceki gün de sendikaları bilgilendirdi.
   Fileleftheros gazetesi, Anastasiadis’in SEK, PEO, DEOK, OELMEK, OLTEK ve POED sendikalarını Kıbrıs sorunundaki son gelişmelere dair bilgilendirdiğini ve siyasi partiler dışındaki tüm güçleri bilgilendirmek hedefiyle başlattığı bu toplantılara, ilerleyen günlerde Sen Sinod Meclisi, DİKO ve KS EDEK partileriyle yapacağı toplantılarla devam edeceğini yazdı.
   Sendikacılar, Anastasiadis’in sendikaları bilgilendirme girişimini doğru bir girişim olarak nitelendirirken, halkın müzakere sürecinde neler olup bittiğini bilmeye hakkı bulunduğunu, böylelikle de çözüm için yapılması beklenen referandumda görüş sahibi olabileceklerini belirtti.
   Anastasiadis’e müzakere sürecine ilişkin soruları ile endişelerini ilettiklerini ve olumlu yanıtlar aldıklarını aktaran sendikacılar, Anastasiadis’e istikrarlı tezlerde kalması ve müzakerelerin ilerlemesi için sıkı çalışması çağrısında bulundu.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.