1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “HALKIN GELİR DÜZEYİNİ ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
“HALKIN GELİR DÜZEYİNİ ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

“HALKIN GELİR DÜZEYİNİ ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

“HALKIN GELİR DÜZEYİNİ ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

A+A-

TAÇOY: “HALKIN GELİR DÜZEYİNİ ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Genel Sekreteri, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Lefkoşa’ya bağlı Haspolat, Balıkesir ve Değirmenlik köylerini ziyaret ederek, vatandaşın sorunlarını dinledi.
 
Taçoy’a ziyaretlerinde köy örgütlerini yetkilileri de eşlik etti. DP-UG’den yapılan yazılı açıklamaya göre Taçoy, ziyaretinde hükümetin hizmetleri hakkında vatandaşa bilgi verdi.

Geziler hakkında açıklama yapan Taçoy, çiftçilerden tarımın gelişip güçlendirilmesi yönünde talepler geldiğini, tarımın bölgelerdeki ekonomik kalkınmayı hızlandıracağını söyledi.

Taçoy, “Halkımızın daha iyi ekonomik şartlarda yaşamasını arzu ediyor, bu nedenle çeşitli projeler ve çalışmalar yaparak halkın gelir düzeyini arttırmak için çalışıyoruz” diye konuştu.

Ziyaretlerinde bölgeleri gezdiklerini, sorunları yerinde tespit ettiklerini, vatandaşı dinleyip yürütülen hizmetler hakkında bilgi verdiklerinin altını çizen Taçoy, parti yetkilileri ile birlikte bundan sonra da köy gezilerine devam edeceklerini söyledi.

TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.