1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. HAMİLEYİM EVLENMEM LAZIM!
HAMİLEYİM EVLENMEM LAZIM!

HAMİLEYİM EVLENMEM LAZIM!

ŞOK İDDİA...

A+A-
Erdinç Bekiroğlu’ndan 6 ay önce boşanan Pelin Karahan, yeni sevgilisi Bekir Güntay’la evlenebilmek için mahkemeye başvurdu. Karahan’ın hamile olduğu öne sürüldü.


Muhteşem Yüzyıl’ın Mihrimah Sultan’ı Pelin Karahan, sevgilisi Bedri Güntay’la evlenebilmek için mahkemeye başvurdu. Pilates eğitmeni Erdinç Bekiroğlu ile 2013 Kasım ayında boşanan Karahan, 300 günlük ‘evlenmeme’ süresinin kaldırılmasını talep etti.

Bekiroğlu ile boşanmasının üzerinden 175 gün geçtiğini belirten ünlü oyuncu, 6. Anadolu Aile Mahkemesi’ne dilekçe verdi. Böyle durumlarda mahkeme, bu sürenin kaldırılması için talepte bulunan kadını hastaneye sevk ediyor. Kadının evliliğinden hamile olmadığı tespit edilince mahkeme yasağı hemen kaldırıyor.

1 AYLIK HAMİLE

Pelin Karahan’ın sevgilisi Bedri Güntay’dan 1 aylık hamile olduğu, ‘bekleme süresinin kaldırılması’ için mahkemeye bu yüzden başvurduğu iddia edildi. Karahan’ın en yakın arkadaşlarından bile hamileliğini gizlediği öne sürüldü.

Medeni Kanunun 132. maddesi;

Evlilik sona ermişse, kadın evliliğin sona ermesinden başlayarak 300 gün geçmedikçe evlenemez. Kadının önceki evliliğinden gebe olmadığının anlaşılması halinde mahkeme bu süreyi kaldırır.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.