1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Hamileyken Aldatıldı!
Hamileyken Aldatıldı!

Hamileyken Aldatıldı!

Hamileyken aldatılan Kardashian'dan şok sözler

A+A-

Hamileyken ihanete uğrayan ve sevgilisinin ihanetini affeden Khloe Kardashian, Twitter hesabından kendisini eleştirenlere "İnsanlar başkalarının mutluluğuna dayanamıyor" dedi.

'The Keeping Up With the Kardashians' isimli reality şov sayesinde dünya çapında şöhrete kavuşan Khloe Kardashian, kendisine sürekli tavsiyelerde bulunanlara veryansın etti.

 

 

"İNSANLAR BAŞKALARININ HATALARINA FAZLA ZAMAN HARCIYOR"

 

Geçtiğimiz ay ilk bebeğini kucağına alan ve hamileyken sevgilisi Tristan Thompson'ın ihanetine uğrayan 33 yaşındaki yıldız, twitter hesabından şunları yazdı: "İnsanlar, başkalarını suçlama ve onların hatalarını bulma konusunda çok fazla zaman ve enerji harcıyor. Kendi yaşamlarındansa, diğerlerinin hayatlarına daha çok odaklanıyor. Tavsiye vermeyi seviyor fakat sundukları bu önerilere kendileri uymuyor. Birçoğu da tavsiye verebilecek konumda bile yer almıyor."

 

Hamileyken İhanete Uğrayan Khloe Kardashian, Kendisini Eleştirenlere İsyan Etti

 

 

"İNSANLAR BAŞKALARININ MUTLULUĞUNA DAYANAMIYOR"

 
"Kendi dünyanıza odaklanın" çağrısı yapan Kardashian, "Eminim orada sizin ilginizi bekleyen bazı sorunlar vardır. Hepimizin var. İnsanlar başkalarının mutluluğuna dayanamıyor. Şimdilerde maalesef başarılardan çok düşüşler konuşuluyor" dedi.
--3540011.jpeg

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.