1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HAMİTKÖY’DE İLGİNÇ OLAY
HAMİTKÖY’DE İLGİNÇ OLAY

HAMİTKÖY’DE İLGİNÇ OLAY

2005 yılında anlaşarak boşanan fakat aynı evde yaşamaya devam eden çift, 8 yıl sonra yeniden mahkemelik oldu

A+A-

Salih Derya ile S.D çifti 2005 yılında karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Ayrılan çift, S.D’nin isteği ile aynı evde birlikte yaşamaya devam etti. Ayrıldıkları halde 8 yıl birlikte yaşayan çift kısa bir süre önce şiddetli geçimsizlik yaşamaya başladı. İddiaya göre, S.D eski eşi Salih Derya’ya evden çıkmasını söyledi. Evden çıkarılmak isteyen Salih Derya, eşini tehdit etti.S.D 15 gün önce polis başvurarak eşinin kendisini tehdit ettiğini söyledi. Bunun üzerine Salih Derya polis tarafından uyarıldı. 

ÖNE UYARI SONRA GÖZLATI

Ayrı olan ancak birlikte yaşayan çiftin kavgaları yine de devam etti. Evden çıkmak istemeyen Salih Derya iddiaya göre önceki gece eşinin Hamitköy’deki evine gitti ve tehditler yağdırdı. Önce uyarılan zanlı Derya bu kez polis tarafından gözaltına alındı. Polis, zanlıyı dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkardı. 

YAKMAKLA TEHDİT ETTİ: Polis, S.D isimli kadının “Salih Derya, beni evimle birlikte yakmak ile tehdit etti” şeklinde şikâyette bulunduğunu söyledi. Olayın 11 Temmuz gecesi saat 21.30 sıralarında meydana geldiğini açıklayan polis, S.D’nin “Evimden çık” demesi üzerine zanlının evden çıkmayacağını, polis gelse bile onu ev ile birlikte yakacağını söyleyerek, tehdit ettiğini belirtti. 

İDDİALARI YALANLADI

Zanlının şiddet tehdidi suçlamasıyla gözaltına alındığını, hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirten polis, davasında hazır olması için teminata bağlanmasını talep etti. Zanlı Salih Derya, mahkeme kararı ile yurt dışına çıkış yasağı şartı ile serbest bırakıldı. Bu arada mahkemede söz alan zanlı Derya eski eşinin tüm iddialarını yalanladı. Zanlı, “Ben eşimi tehdit etmedim” dedi. 

(STARKIBRIS)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.