1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HAMİTKÖY'DE KAZA!
HAMİTKÖY'DE KAZA!

HAMİTKÖY'DE KAZA!

Hamitköy-Haspolat arasında 4 araç bir birine girdi, kazada 1 ağır yaralandı.

A+A-

Hamitköy-Haspolat Çemberinde bugün öğle saatlerinde meydana gelen zincirleme trafik kazası, araç kullanırken ne kadar dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Polis Basın subaylığından verilen bilgiye göre, Hamitköy-Haspolat Çemberinde bugün öğle saatlerinde Savaş Şişik (E-53), yönetimindeki GS 154 plakalı araçla, doğu istikametine doğru seyrettiği sırada, yol içerisine rüzgar nedeniyle kuru ot yuvarlandığı için durmak zorunda kalan Safiye Gürkut (K-72) yönetimindeki NC 389 plakalı aracın arka kısmına çarptı.

Yine o sırada, aynı istikamette dikkatsizce seyreden ME 083 plakalı araç sürücüsü Tayyar Yıldırım (E-41) da, kaza nedeniyle durmak zorunda kalan Feray Salar (K-42) yönetimindeki ED 720 plakalı araca arka kısmından çarptı.

Çarpmanın etkisiyle ileriye doğru savrulan ED 720 plakalı araç ise önceden kazalı GS 154 plakalı aracın sol arka kısmına çarptı.
Yine çarpmanın etkisiyle ileriye doğru savrulan GS 154 plakalı araç; o sırada NC 389 plakalı araçta yolcu olarak bulunan ve araçtan inen Hüseyin Gürkut (E-78)’a çarptı.

Çarpmanın etkisiyle ağır şekilde yaralanan Hüseyin Gürkut, kaldırıldığı Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde sağ ayakta parçalı kırık teşhisi ile ortopedi servisinde müşahede altına alındı.

Kazada hafif yaralanan Savaş Şişik ise, görmüş olduğu ilk yardım tedasini müteakip taburcu oldu.

Polisin kazayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.