1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HAMİTKÖY’E 700 METRE DAHA KANALİZASYON
HAMİTKÖY’E 700 METRE DAHA KANALİZASYON

HAMİTKÖY’E 700 METRE DAHA KANALİZASYON

Hamitköy’e kanalizasyon çalışmaları devam ediyor

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin (LTB) kanalizasyon çalışmaları kapsamında bugün Hamitköy’de 700 metreyi kapsayan yeni bir kanalizasyon için ihale sözleşmesi imzalandı.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı ile Sütçüoğlu Construction LTD adına Derviş Sütçüoğlu’nun imza attığı projede İstikbal, Lale,  Neşe ve Çankaya Sokak’ın kanalizasyon şebekesine bağlanması için yapım işlemleri tamamlanacak.

LTB’den verilen bilgiye göre Harmancı, LTB’nin Hamitköy bölgesindeki kanalizasyon problemini gidermek için özkaynakları ile çıkılan ihalenin başarılı sonuçlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Harmancı, ihale ile birlikte İstikbal, Lale, Neşe ve Çankaya Sokak’ın kanalizasyona bağlanacağını ve bu sokaklardaki problemin çözümünün farklı sokakların da kanalizasyona bağlanabilmesinin önünü açacağını söyledi.

Harmancı, imkânları sonuna kadar zorlayarak bölgeye yatırım yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Kanalizasyon çalışmalarının etap etap sürdürüldüğünü kaydeden Harmancı, yapılan her çalışmanın bir sonraki projenin önünü açtığını belirtti.

Kanalizasyon çalışmalarının öncelik sırasına göre değil, mühendislik ile alakalı olduğunu vurgulayan Harmancı, ihaleye katılan müteahhitlere teşekkür etti.

İhale Bedelinin 207,570.55 TL’ye mal olacağı proje çalışmaları 180 takvim gününde tamamlanacak.

Proje sonunda Hamitköy’de dört sokakta 700 metre kanalizasyon şebekesi döşenecek ve 60 bina kanalizasyona bağlanmış olacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.