1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. HAMİTKÖYLÜ İLGİ BEKLİYOR
HAMİTKÖYLÜ İLGİ BEKLİYOR

HAMİTKÖYLÜ İLGİ BEKLİYOR

Kanalizasyon çalışmasını yapan müteahhit firma yolu onarmadan olduğu gibi bıraktı, belediyenin konuya duyarsız kaldığını savunan mahalle sakinleri tepkili:

A+A-

Kanalizasyon çalışmasını yapan müteahhit firma yolu onarmadan olduğu gibi bıraktı, belediyenin konuya duyarsız kaldığını savunan mahalle sakinleri tepkili:

Her gün en az iki kez kullanmak zorunda kaldıkları yolda işkence çektiklerini söyleyen Hamitköy Orbay sokakta oturan mahalle halkı müteahhit firmanın işi tam yapmadığından şikayetçi olurken, belediyenin müteahhit firmayı denetlemeyip vatandaşları zor durumda bıraktığı için belediyeye tepki gösterdi. Yolu adeta ikiye ayıran kanalizasyon hattının kazıldıktan sonra doldurulmaması ve iyice çukurlaşmasıyla araçlarının hasar gördüğünü söyleyen mahalle halkı belediyeyi göreve davet etti. Bölge halkı, yaklaşık dört aydır bu durumda olduklarını, belediyeyi uyarmalarına rağmen ilgilenen olmadığını belirttiler.

ERKAN ACEMOĞLU: “HER GEÇİŞTE ARABANIN ALTINI VURUYORUZ”
“Bu yolu sabah akşam kullanıyoruz ve her geçişte arabanın altını mutlaka vuruyoruz, zira derin bir çukur. Arabalar zaten makinistten çıkmıyor. Hemen hemen dört aydan fazla bu yol bize çile çektiriyor. İlgili makamlara birkaç kez iletilmesine rağmen duyarsızlık devam ediyor. Bizde kaderimize razı oluyoruz ne yapalım! Belediye müteahhite veriyor, bir daha de ne uğruyor ne soruyor. Bizler de böyle zarara uğruyoruz. Belediyelerin artık sorumluluk bilinciyle hareket etmeleri gerekir diye düşünüyorum.”


ONUR ŞAHİN: “CAMBAZ GİBİ OLDUK”
“Yolun bozuk olması bize rahatsızlık veriyor ama bizde adeta cambaz gibi olduk, sağdan soldan arabayı dans ettirerek bu çukuru geçiyoruz. Önce bu çukurları doldurdular ama son yağmurlarla toprak gitti çukurlar açıldı. Müteahhit firma da bıraktı gitti. Zaten bakın asfaltın molozları bile etrafta yayılmış durumda. Tam bir sorumsuzluk örneği, hem müteahhit firma hem de belediye bakımından…”

STAR

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.