1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HANİ TÜP GAZ İNDİRİMİ YAPILMIŞTI!
HANİ TÜP GAZ İNDİRİMİ YAPILMIŞTI!

HANİ TÜP GAZ İNDİRİMİ YAPILMIŞTI!

HANİ TÜP GAZ İNDİRİMİ YAPILMIŞTI!

A+A-

Akaryakıt fiyatlarındaki indirim sonrasında Tüp Gaz fiyatlarında da indirime gidildi.  Uzun bir süredir 37 Türk Lirasından satışa sunulan 10 kiloluk ev tipi  Tüp Gazın fiyatı 4 Türk Lirası düşürülerek 33 Türk Lirasına indirildi.

Elektrik tarifelerinde indirime gidilmesiyle beraber, tüp gazda da 4 TL’lik indirime gidildiği açıklandı. Bakanlar Kurulu sonrasında yeni fiyatları açıklayan Başbakan Yorgancıoğlu, LPG gazda her tüp için 4 TL’lik indirim yapıldığını ifade etti.

Ancak Başbakan Özkan Yorgancıoğlu’nun Tüp Gazda indirime gidildiğini açıklamasına rağmen birçok market ve tüp satan bayiler satışlarını 38 TL üzerinden yapmaya devam ediyorlar.

Hükumetin aldığı indirim kararını tanımayan ve satışlarını eski fiyat üzerinden sürdüren Tüp Gaz satıcılarına herhangi bir mercinin müdahale etmediği öne sürülüyor.

AS TV’de yayınlanan Akşam Üzeri Programına katılan İbrahim Akatlı, yaptığı açıklamada, hükümet tüp gazda indirime gitti ama bu kararı kimse takmadı. Ben Tanısay Petrol’den bugün (16 Ocak 2015) tüp gaz aldım işte size makbuzunu da gönderiyorum. Bu nasıl iştir anlamadım dedi.

Bu arada yapılan araştırmada birçok market sahibi,  biz tüp gazları pahalıya aldık. İndirime gidersek zarar ederiz. Bu nedenle eski fiyatta satmaya devam edeceğiz. Pahalıya aldığımız tüpler bittiği zaman aldığımız fiyattan satarız dedikleri gözlemlendi.

gaz-tup.jpg

Sözcü

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.