1. HABERLER

  2. SPOR

  3. HAREKETLENECEĞİZ
HAREKETLENECEĞİZ

HAREKETLENECEĞİZ

Hareketleneceğiz

A+A-

 

Geride kalan sezonun ikinci devresinde oynadığı futbol ile göz dolduran Mağusa Türk Gücü, yeni sezonda aynı hedef doğrultusunda.

Diyalog - Beyzade Ünalmış

Süper ligin Doğu temsilcisi Mağusa Türk Gücü’nde sakin süreç devam ederken, Teknik Direktör Ali Oraloğlu, genelde tüm takımların görüntüsünün bu şekilde olduğunu belirtti. Transfer piyasasının sakin olduğunu aktaran Oraloğlu, ilerleyen süreçte sıcak saatler yanında yoğun gündemin kendilerini beklediğini aktardı.

Saha çalışmaları başladı
Mağusa Türk Gücü teknik direktörü Ali Oraloğlu yeni sezon öncesi yaptığı değerlendirmede salon çalışmalarına 20 Temmuz itibariyle start verdiklerini ve saha çalışmalarına da geçen hafta başladıklarını kaydetti.  Oraloğlu, geçen yıl yaptıkları yurt dışı kampını bu sezon yine yapacaklarını hatırlattı. Bolu’da yurt dışı kampı yaparak yeni sezon hazırlıklarını sürdüreceklerini belirten MTG Teknik Direktörü Ali Oraloğlu, geçen sezonun ikinci devresinde elde ettikleri çıkışı bu yeni sezonda ligin genelinde göstermek istediklerini vurguladı.

Üst tarafı zorlayacağız
Geride kalan sezonun devre arasında oluşturdukları kadro sonrası iyi noktaya geldiklerini belirten Ali Oraloğlu, kadronun oldukça iyi olduğunu yapacakları takviyeler sonrası ise ligi zorlayacak ve üst sıralara çıkmak için mücadele edeceklerini vurguladı. Mevcut kadronun yanına alt yapıdan gelecek oyuncularla birlikte daha iyi noktada olacaklarını aktaran Oraloğlu, bunların yanına ise 1 yerli 1’de yabancı transfer yaparak lige gireceklerini sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.