1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HAREM'DE CİNAYET OLAYINDA SON KARAR!
HAREM'DE CİNAYET OLAYINDA SON KARAR!

HAREM'DE CİNAYET OLAYINDA SON KARAR!

Harem Gece Kulübü iki kişiye mezar olmuştu...

A+A-

 

Harem Gece Kulübü'nde 11 Eylül 2014'de meydana gelen cinayetin Ağır Ceza Mahkemesi'ne havale edilebilmesi için, Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ndeki ilk tahkikat (PI) duruşması dün de devam etti.

İddia makamı dünkü duruşmada mahkemeye, kürsüye geçen Ahmet Oylum, 11 Eylül 2014 günü sabah saatlerinde bir askerin cinnet geçirerek, iki kişiyi öldürdüğünü ve Şirinevler-Dağyolu mevkiine doğru kaçtığının bilgisini aldığını söyledi.

Şirinevler bölgesindeki bir tepeye çıktıklarında Güney Doğu tarafında bir kişinin orada dolaştığını fark ettiklerini anlatan Oylum, araçlarla şahsın olduğu tepeye vardıklarını söyledi. Ahmet Oylum, söz konusu şahsıtespit ettiklerini ve teslim olması için çağrıda bulunduğunu belirterek, o esnada sanığın elindeki tabancayı gördüğünü ve sanığın havaya bir el ateş ettiğini söyledi.

Sanığın, tabur komutanına teslim olmak istediğini belirtmesi üzerine, sanıktan tabur komutanının numarası istendi ve telefonda komutanla görüştüğü bellirtildi. Kısa bir süre sonra tabur komutanı gelerek, sanığı teslim aldı.

İlk tahkikat duruşmasının kaldığı yerden 29 OCak 2015 Perşembe günü devam edilmesine karar verildi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.