1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HARMANCI, ALEVİ KÜLTÜR MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ
HARMANCI, ALEVİ KÜLTÜR MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

HARMANCI, ALEVİ KÜLTÜR MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Harmancı, Alevi Kültür Merkezi’ni ziyaret etti.

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkan Adayı Mehmet Harmancı, seçim çalışmaları kapsamında ekibiyle birlikte Alevi Kültür Merkezi'ni ziyaret etti.

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkan Adayı Mehmet Harmancı, seçim çalışmaları kapsamında ekibiyle birlikte Alevi Kültür Merkezi'ni ziyaret etti

TDP’den yapılan açıklamaya göre, TDP, BKP ve Baraka tarafından desteklenen LTB Başkan Adayı Mehmet Harmancı ziyarette yaptığı konuşmada, ekibiyle  birlikte çok özenli bir çalışma süreci geçirdiklerini ve  ortaya gerçekçi ve gerekli projeler çıkardıklarını söyledi.

Harmancı, her dinin kendine ait bir ibadet yeri olması gerektiğini belirterek, Cem evi konusunda Alevi Kültür Derneği'nin görüşlerine tamamen katıldıklarını ve bu konuda gereken duruşu her platformda sergilediklerini ifade etti.

Surlariçi’nde bisiklet kiralama istasyonları ve toplu taşıma projeleriyle  ilgili bilgiler veren Harmancı, “bisiklet kiralama istasyonları sayesinde trafik keşmekeşinin azalacağını, şehrin hareketleneceğini, toplu taşıma projesi ile de trafikte büyük rahatlama ile beraber Surlariçi esnafının özlem duyduğu insan yoğunluğunun sağlanacağını” kaydetti.  

“LTB'yi mali ve idari yönden düzene koyarken, aynı zamanda çağdaş, demokratik ve yaşanabilir bir başkent yaratacaklarını”  belirten Harmancı, kendisi ve ekibinin bu konuda iddialı olduğunu söyledi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.