1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HARMANCI: “HEDEFİMİZ YERİNDEN YÖNETİM”
HARMANCI: “HEDEFİMİZ YERİNDEN YÖNETİM”

HARMANCI: “HEDEFİMİZ YERİNDEN YÖNETİM”

Harmancı: “Hedefimiz yerinden yönetim”

A+A-

MEHMET HARMANCI, LEFKOŞA BÖLGESİ MUHTARLARI İLE BİRAYA GELDİ

HARMANCI: “HEDEFİMİZ YERİNDEN YÖNETİM”

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) başkan adayı Mehmet Harmancı, Lefkoşa bölgesi muhtarlarının başlıca paydaşları arasında olacağını söyledi.

29 Haziran’da Lefkoşalıdan onay alacaklarına inanç belirten Harmancı, “Kazandığımız günden itibaren, muhtarlar ve halkımızla bu yolu birlikte yürüyeceğiz, Hedefimiz yerinden yönetimi hakim kılmak olacaktır” dedi.
TDP Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, Lefkoşalılarla birebir temasta olan ve sorunlarından haberdar olan muhtarların bilgi ve tecrübelerinden faydalanacaklarını söyleyen Harmancı, “Muhtarlarla sürekli işbirliği içinde olacağız. Bu işbirliği LTB ve Lefkoşa için kaçınılmazdır” dedi.
LTB Başkan adayı Mehmet Harmancı, Lefkoşa Bölgesi muhtarları ile kahvaltılı toplantıda biraraya geldi.

Toplantıda muhtarlardan bölgelerinde yaşanan sorunlara ilişkin bilgiler alındı, ardından da sorularına yanıt verildi.

Harmancı, muhtarların sorunlarını ve görüşlerini dinledikten sonra projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

“YENİ BİR ANLAYIŞ GELECEK”

Mehmet Harmancı, Lefkoşa’daki tüm canlıların kucaklanacağı, merkezi bölgelerin aldığı hizmeti Surlariçi’nin de alacağı, Hamitköy ile Haspolat’ın da Lefkoşa’nın parçası haline getirileceği bir yönetim anlayışını hayata geçireceklerini söyledi.

“Herşeyi bilemeyiz, ancak herşeyi sorarız” anlayışı ile hareket ettiklerini ifade eden Harmancı, buna katkı koymaya hazır olan herkesle işbirliği yapmaya hazır olduklarını, bu çerçevede muhtarlarla da mutlaka sıkı bir işbirliği içinde olacaklarını vurguladı.

“Mevcut belediye başkanı döneminde kurulan muhtarlar masasının göstermelikten öteye gidemediği, muhtarların belediyede muhatap bulmadıkları, çöplerin toplanmasında ciddi sıkıntılar yaşandığı, bazı parkların elektriklerinin halen kesik olduğu, bazı bölgelere toplu taşımanın hiç olmadığı, ciddi sorunlara çözümler getirilmediği” yönünde bilgiler aldıklarını aktaran Harmancı,  “Niyet varsa bu sorunlar çözülür. Bizim dönemimizde her bölge ile tek tek ilgilenilecek ve sorunlar muhtarlar ve bölge halkı ile işbirliği içinde çözülecektir. Biz şimdiki gibi ekonomik sıkıntıların arkasına saklanarak iş yapmaktan kaçmayacağız” diye konuştu.

“MALİ VE İDARİ DİSİPLİN”

Belediyede gerçek anlamda mali ve idari bir yapılanmaya gideceklerini belirten Harmancı, göreve gelmeleri ile birlikte, hem mali disiplin hem de mali gelirleri artırıcı önlemleri içeren adımları atacaklarını kaydetti.

Belediyenin ana sorunlarından biri olan, halka sürekli ve kaliteli hizmetin sağlanması için LTB’nin Lefkoşalıya hizmet edecek şekilde yeniden yapılandırılacağını belirten Harmancı, mali gerekçelerin arkasına sığınarak hiçbir işlem yapılamaz noktasını kıracaklarını, LTB ile Lefkoşa’nın bunu başaracak potansiyele sahip olduğunu vurguladı.

“PROJELER…”

Toplantıda muhtarlara kendisi ve ekibinin yapmayı planladığı projeleri içeren kitapçığı da takdim eden Harmancı, söz konusu projelere ilişkin açıklamalarda bulundu, muhtarların projelerine yönelik görüş ve önerilerini dinledi.

TAK

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.