1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HARMANCI, KARDEŞ OCAĞI VE EMEKLİLER DERNEĞİ'Nİ ZİYARET ETTİ
HARMANCI, KARDEŞ OCAĞI VE EMEKLİLER DERNEĞİ'Nİ ZİYARET ETTİ

HARMANCI, KARDEŞ OCAĞI VE EMEKLİLER DERNEĞİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Harmancı, ekibi ile birlikte yürüttüğü seçim çalışmaları çerçevesinde Kardeş Ocağı ve Emekliler Derneği’ni ziyaret etti.

A+A-

LTB BAŞKAN ADAYI HARMANCI: “ÖNCELİĞİMİZ MALİ VE İDARİ YAPILANMA”

TDP, BKP ve Baraka’nın Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkan adayı Mehmet Harmancı, ekibi ile birlikte yürüttüğü seçim çalışmaları çerçevesinde Kardeş Ocağı ve Emekliler Derneği’ni ziyaret etti.

TDP’den verilen bilgiye göre, Harmancı, “Bu Kitapçıkta İş Var” adlı seçim bildirgesinin dağıtıldığı ziyaretlerde projeleriyle ilgili bilgi verip, görüş ve önerileri dinledi.

Harmancı, halkın kendilerine görev vermesi halinde, öncelikli hedeflerinin başında mali ve idari yönden yeniden yapılanma geldiğini vurguladı. 

LTB’deki mali krizi aşmak adına Avrupa Konseyi’nin mali kriz içinde bulunan yerel yönetimlere tavsiye niteliğinde yayınladığı Kiev Deklerasyonu’nun 6 uygulama adımını Lefkoşa’ya uyarlayacaklarını söyleyen Harmancı, LTB’deki ekonomik krizi aşıp, sürdürülebilir kalkınma modelini hayata geçireceklerini ifade etti. 

Harmancı, “istikrarın sağlanması”, “hesap verilebilirlikle şeffaflığın artırılması”, “sosyal mahrumiyet ile mücadele”, “hizmet sunumunda ortaklıklar”, “yerinden yönetim ve belediyenin varlığının hissedilmesi” ve “ekonomik iyileşmenin sağlanması” şeklindeki 6 maddelik yol haritasına göre çalışacaklarını belirtti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.