1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HARMANCI, KIBRIS İŞİTME VE KONUŞMA ENGELLİLERİ VAKFI HEYETİNİ KABUL ETTİ
HARMANCI, KIBRIS İŞİTME VE KONUŞMA ENGELLİLERİ VAKFI HEYETİNİ KABUL ETTİ

HARMANCI, KIBRIS İŞİTME VE KONUŞMA ENGELLİLERİ VAKFI HEYETİNİ KABUL ETTİ

HARMANCI, KIBRIS İŞİTME VE KONUŞMA ENGELLİLERİ VAKFI HEYETİNİ KABUL ETTİ

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi  (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, Kıbrıs İşitme ve Konuşma Engellileri Vakfı (KİKEV) Başkanı Bahire Doğru ve Vakıf yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre kabulde LTB ile KİKEV’in işbirliğinin sürmesi yönünde görüş birliğine varıldı.

KİKEV Başkanı Bahire Doğru ziyarette ayrıca LTB’nin engellilerle ilgili projelerine katkı koyacağını düşündükleri öneri listesini Başkan Harmancı’ya sundu.

DOĞRU

KİKEV Başkanı Bahire Doğru ziyarette yaptığı konuşmada, engelsiz bir Lefkoşa için öncü bir anlayış ve “Engellemeyen Lefkoşa Birimi” ile çağdaş hizmet gösteren LTB’yi takdirle karşıladıklarını kaydetti.

LTB ile işbirliklerinin devam edeceğini kaydeden Doğru, Harmancı’ya engellilere karşı gösterdiği duyarlılıktan ve gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Doğru, LTB’nin engellilerin sıkıntılarını azaltmak ve hizmet sağlamak amacıyla kurduğu Engellemeyen Lefkoşa Birimi’nin sunduğu ulaşım hizmetinden faydalanacaklarını da söyledi.

HARMANCI

LTB Başkanı Mehmet Harmancı da konuşmasında, diğer tüm sivil toplum örgütleri kurum, kuruluşlar ve derneklerle olduğu gibi KİKEV ile de işbirliklerinin süreceğini belirtti.

Harmancı, KİKEV ile yaptıkları görüşmeler sonucunda LTB personeline yönelik olarak bir süre önce gerçekleştirilen işaret dili eğitimlerinin tekrarlanması yönünde karar aldıklarını söyledi.

LTB’nin, Yaşlılara Hizmet Birimi üyelerinin, mobil fatura sistemine geçiş nedeniyle mağduriyet yaşamaması adına girişim başlattığını da vurgulayan Harmancı, bu kapsamda Kıb-Tek ile yapılan görüşmeler sonucunda, söz konusu kişilere SMS veya yazılı fatura ile borçlarının bildirilmesinin sağlanacağını belirtti. Harmancı, özel gereksinimli bireylere yönelik çalışmalarının süreceğini de kaydetti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.