1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HARMANCI ÖDP GENEL BAŞKANI TAŞ’LA GÖRÜŞTÜ
HARMANCI ÖDP GENEL BAŞKANI TAŞ’LA GÖRÜŞTÜ

HARMANCI ÖDP GENEL BAŞKANI TAŞ’LA GÖRÜŞTÜ

Harmancı, Türkiye’den gelen Özgürlük ve Dayanışma Partisi Genel Başkanı Alper Taş’la görüştü.

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, Türkiye’den gelen Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) Genel Başkanı Alper Taş’la görüştü.

LTB’den verilen bilgiye göre, ÖDP Genel Başkanı Alper Taş, Belediye’ye yaptığı ziyaretteki konuşmasında Harmancı’ya görevinde başarılar diledi.

Taş, Lefkoşa gibi önemli bir konumda bulunan bir şehrin belediye başkanlığını, kendileriyle ortak düşüncede olan bir kişinin kazanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, işbirliğine ve dayanışmaya yönelik çalışmaların geliştirilmesi gerektiğini ve bu konuda gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

LTB Başkanı Harmancı da, Lefkoşa’da yaşayan herkesin aynı değerde olduğunu ve bu düşünceden yola çıkarak herkesi kapsayacak bir düşünceyle seçime girdiklerini anlattı.

Harmancı, “Lefkoşa bizler için dil, din, ırk, mezhep, cinsel yönelim ayrımı yapmadan herkesin özgür ve iç içe yaşam sürebileceği bir özgür şehir vizyonuyla yönetilecektir” dedi.

LTB Başkanı Harmancı ayrıca doğru zeminde işbirliği adımlarının geliştirilebileceğine vurgu yaparak, Alper Taş’a  ziyaretinden ve desteğinden dolayı teşekkür etti ve günün anısına hediye taktim etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.