1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HARMANCI TAHSİN MERTEKÇİ’NİN YÜRÜYÜŞÜNE DESTEK VERDİ
HARMANCI TAHSİN MERTEKÇİ’NİN YÜRÜYÜŞÜNE DESTEK VERDİ

HARMANCI TAHSİN MERTEKÇİ’NİN YÜRÜYÜŞÜNE DESTEK VERDİ

Tahsin Mertekçi’nin ölümlü trafik kazalarına dikkat çekmek ve yetkilileri harekete geçirmek amacıyla,

A+A-

Güzelyurt bölgesi eski Milletvekili Tahsin Mertekçi’nin ölümlü trafik kazalarına dikkat çekmek ve yetkilileri harekete geçirmek amacıyla Yeşilırmak’tan başladığı yürüyüşe Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı da destek verdi.

Trafik kazalarına olan duyarlılığı arttırmak, topluma ve yetkililere mesaj vermek için Yeşilırmak’tan Dipkarpaz’a doğru yürüyen Mertekçi’ye, Lefkoşa sınırlarında LTB Başkanı Harmancı da eşlik etti.

“BU CANLAR HEPİMİZİN”

Lefkoşa Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, adanın bir ucundan diğer ucuna yürüyüş yapmaya başlayan Mertekçi’nin önemli ve dikkat çekici bir etkinlik yaptığını ifade eden Harmancı, her yıl bir savaşta kaybedilen can kadar kayıp yaşanıldığı bu soruna dikkat çekmeye çalıştığı için Mertekçi’ye destek belirttiğini kaydetti.

Yitip giden hayatların önüne geçilebileceğini söyleyen LTB Başkanı Harmancı, trafik sorununun ülke politikasında önemli bir yer alması gerektiğini belirtti.

Mertekçi’nin bu davranışının örnek alınması gerektiğini söyleyen Harmancı, ayrıca Mertekçi’ye duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.