1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. HARUN TAN VE AİLESİ EBRU ŞALLI'YA TÜM KAPILARI KAPATTI
HARUN TAN VE AİLESİ EBRU ŞALLI'YA TÜM KAPILARI KAPATTI

HARUN TAN VE AİLESİ EBRU ŞALLI'YA TÜM KAPILARI KAPATTI

Feryal Gülman ve Ebru Şallı ile aşk yaşayan iş adamı, ortalığı karıştırdı. Ebru Şallı, Tan ailesinden veto yedi.

A+A-

Eşine 200 milyon TL'lik boşanma davası açan Feryal Gülman ile 11 yıllık kocasından ayrılan Ebru Şallı'nın "ortak aşkı" ortalığı karıştırdı. Magazin dünyası, önce Gülman sonra da Şallı ile aşk yaşayan ünlü işadamının peşine düştü.

İDDİALAR EBRU'YU YALANLADI

Vatandaş "Sosyetik Kazanova'yı" merak ederken Şallı eski dünürleri tarafından "istenmeyen gelin" ilan edildi. Zira ünlü manken, "Harun'la ayrıldık ama çocuklarımız için hala görüşüyoruz. Bodrum'daki evimizde de tatil yapacağız" demişti. Ancak, iddialar Şallı'yı yalanladı .

'BU EVE GİREMEZ...'

Harun Tan, büyük oğlu Can ile birlikte Bodrum'daki yazlıklarına gitti. Ama Şallı ortalıklarda yoktu. Zira Tan Ailesi eski gelinlerini yanlarında görmek istemedi. Hatta ailenin "Ebru bir daha bu kapıdan giremez" dediği belirtildi. İddiaya göre Harun Tan, eski eşinin yasak aşkını öğrenmişti. Önceki gün de Bodrum'da gazetecilere "Kick boks öğreniyorum. Dövülecek çok kişi var" demişti.

SADECE 'YAKINI' BİLİYORDU

49 yaşındaki Feryal Gülman, 81 yaşındaki eşi Kemal Gülman'a hem boşanma hem de 200 milyon TL'lik tazminat davası açtı. Gerekçesi ise eşinin kendisini 22 yaşındaki bir kızla aldatmasıydı. Ancak ihanet iddiası bu kez Feryal Gülman'ın tarafına geçti. İddiaya göre Gülman ile gölge işadamı, davetlerde tanıştı. Sonra da yakınlaştı. İkili aşklarını gözlerden uzak yaşamak için sık sık Londra'ya tatile gitti. Ama bu tatillerden birinde kavga eden çift, İstanbul'a dönünce ayrıldı. Başka bir iddia da bu aşkın sadece Gülman'ın çok yakınındaki bir isim tarafından bilindiği yönündeydi. İddiaya göre Gülman, işadamı sevgilisiyle birlikte Londra'ya giderken yanında bu yakınını da götürüyordu. Böyle hiçbir şüpheye mahal vermiyordu.

Takvim

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.