1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. HARUN TAN’I ARTIK SIRTINDA TAŞIYACAK!
HARUN TAN’I ARTIK SIRTINDA TAŞIYACAK!

HARUN TAN’I ARTIK SIRTINDA TAŞIYACAK!

Harun Tan’la 11 yıllık evliliğini bitiren Ebru Şallı, moral toplamak için çocukları toplayıp tatile gitti.

A+A-

Harun Tan’la olan 11 yıllık evliliğini bitiren Ebru Şallı, birkaç yıl önce dövme temizliğine başlamıştı. Daha önce göbeğinden ‘H’ harfi dövmesini sildiren Şallı, ‘Sırtımdaki Harun yazısı kalacak’ diyor

Gaziosmanpaşa 1’inci Aile Mahkemesi’ne gizlice başvuru yaparak Harun Tan’la 11 yıllık evliliğini bitiren Ebru Şallı, çocukları Beren, Pars ve eski eşinin önceki evliliğinden olan oğlu Can’la Fethiye’ye tatile gitti. Atatürk Havalimanı’nda görüntülenen Şallı, “Her güzel şey gibi evliliğimiz de bitti” dedi. Güzel bir şekilde ayrıldıklarını dile getiren Şallı, “Ani alınmış bir karar değildi.

‘Kurtarmayı deniyorduk’
Basına ve etrafa ilişkimizdeki sorunları yansıtmadığımız için şok etkisi yaratmış olabilir. Neredeyse bir yıldır evliliğimizi kurtarmayı deniyorduk. Ama olmadı ve bitti. Harun’la görüşüyoruz, hiçbir sıkıntımız yok. Çocukları tatile götürüyorum. Büyük oğlu da yanımızda. Harun da birkaç gün sonra yanımıza gelecek. Aramızda kavga gürültü yok. Ruhsal olarak iyiyim ama boşanmak kolay değil. Ortada çocuklar var. Olabildiğince onlara yansımaması gerekiyor. Beren’e boşanacağımızı pedagog ve psikolgdan görüş alarak açıkladık. Beren ağır bir çocuk, aşırı tepki vermedi ama muhakkak etkilendi” açıklamasını yaptı.

Hâlâ aynı evde yaşadıklarını söyleyen Şallı, “Henüz evleri ayırmadık. Aramızda üçüncü bir şahıs yok. Benim başka biriyle birlikte olduğuma dair haberler çıktı. Çok ayıp şeyler bunlar” açıklamasını yaptı. Ekonomik anlamda sıkıntı yaşamadığını söyleyen Şallı, “Evden ben ayrılacağım. Çocukların düzenini bozmayacağız. Mahkeme Beren’in velayetini Harun’a Pars’ın velayetini bana verdi. Amacımız çocukları ayırmak değil. Beren tenis oynuyor ve sürekli babasıyla yurt dışına gidip geliyor. Harun böyle bir ricada bulundu ben de sorun çıkarmadım. Maddi olarak bir talebim olmadı. Zaten Harun çocuklara bakacak. Aramızda 14 yıldır maddiyatla ilgili bir konu hiç geçmedi” açıklamasını yaptı. Gazetecilerin “Sevginiz bitti mi?” sorusu üzerine ise Şallı, “Duygusal konulara girmeyelim” yanıtını verdi.
Göbeğindeki ‘H’ harfi dövmesini birkaç yıl önce sildirdiğini ama sırtındaki ‘Harun’ yazısını sildirmeyeceğini dile getiren Şallı, “Harun ismi sırtımda kalacak. Harun’un kolunda da benim gözlerim var. Boynunda ise ‘Ebrum’ yazıyor” dedi.

 

Milliyet

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.