1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HASAN ÇAKMAK ANKARA’DA KİTAPLARINI İMZALADI
HASAN ÇAKMAK ANKARA’DA KİTAPLARINI İMZALADI

HASAN ÇAKMAK ANKARA’DA KİTAPLARINI İMZALADI

Hasan Çakmak imza gününde yaptığı konuşmada;

A+A-

 

ÇAKMAK AVRUPA GAZETECİLER DERNEĞİ’NİN ORGANİZASYONU İLE KKTC VE GÜNEY KIBRIS’TAN SONRA KİTAPLARINI ANKARA’DA DA İMZALADI

Gazeteci-Yazar Hasan Çakmak Avrupa Gazeteciler Derneği’nin organizasyonu ile KKTC ve Güney Kıbrıs’tan sonra kitaplarını Ankara’da da imzaladı.

Avrupa Gazeteciler Derneği’nin tarihi Kınacızade Konağı’nda bulunan merkez binasında gerçekleştirilen organizasyona Avrupa Gazeteciler Derneği’nin başkanı Adnan Fişenk de katıldı.

Fişenk, Hasan Çakmak’a “Gözlerimden Kalbime Süzülen Damlacıklar” isimli kitabı imzalattı. Fişenk kitabı imzalattıktan sonra Hasan Çakmak’a üzerinde derneğin amblemi bulunan rozeti taktı.

Gazeteci-yazar Hasan Çakmak imza gününde yaptığı konuşmada kendisini ve yazdığı kitapları Ankara’ya taşıyan Avrupa Gazeteciler Deneği’ne teşekkür etti.

Kıbrıs Kültürünü ve yazdığı kitapları Ankara’da tanıtmanın kendisi için büyük önem arz ettiğini ifade eden Çakmak, yazdıklarının yalnızca Kıbrıs’ta değil başka ülkelerde de değer görmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Avrupa Gazeteciler Derneği, 2012 yılında Gazeteci-yazar Hasan Çakmak’ı “En başarılı yazar” ödülüne layık görmüştü.

Hasan Çakmak’ın “Gözlerimden Kalbime Süzülen Damlacıklar” isimli kitabı geçtiğimiz ay İstanbul’da “8. Sahaflar Festivali”nde tanıtılmış ve yazarı Hasan Çakmak kitabı İstanbullu kitapseverler için imzalamıştı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.