1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HASAN'A EN AĞIR CEZA!
HASAN'A EN AĞIR CEZA!

HASAN'A EN AĞIR CEZA!

Kamera görüntülerine takıldı!

A+A-

Bir adet cep telefonu çaldı, 9 aylığına cezaevine gönderildi

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’ya bağlı Tuzla’da, 14 ve 25 Şubat 2017 tarihlerinde, bir eve girerek, cep telefonu ile 1 paket sigara filtresi çalan Hasan Gürz, dün Gazimağusa Ağır Ceza Mahkeme Heyeti tarafından suçlu bulunarak cezalandırıldı.

Gazimağusa Ağır Ceza Mahkeme Heyeti adına kararı okuyan üye yargıçlardan Seran Bensen, sanığın 14 Şubat 2017 ile 25 Şubat 2017 tarihinde, ev açma ve sirkat suçlarını işleyerek 1 adet cep telefonu ile sigara filtresi çaldığını söyledi.

Bensen, sanığın ikinci suç tarihi olan 25 Şubat 2017 tarihinde, evin güvenlik kamerası görüntülerine takıldığını anımsattı.

 

Benzer sabıkası var

Sanığın 5 Aralık 2013 tarihinde Lefkoşa’da benzer sabıkasının olduğunu ve 7 ay hapis cezasına mahkum edildiğini de anımsatan Bensen, sanığın benzeri sabıkasının oluşunun zanlı aleyhine ağırlaştırıcı faktör olduğunu söyledi.

Bu tür suçları işleyen kişilere karşılık mahkemelerin hoşgörülü davranamayacağını belirten ve sanığa verilecek en uygun cezanın, hürriyeti bağlayıcı türden bir ceza olduğunu vurgulayan Bensen, sanığın suçunu kabul ederek adaletin erken tecellisine katkıda bulunmasını ve sanığın kişisel durumunu da göz önünde bulundurarak, sanığı 9 ay hapse mahkum ettiklerini açıkladı.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.